Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
pala meydan okuyor,dün tüm sistemler al da iken long girenleri yaktım şimdi durum tersi sistemler satta sıkıysa short kal geceye diyor![]()
C- Sana bişi olmasın
Kararın ne olursa olsun havan yerinde olsun..
(Yanıt: Bu seçeneklerin sayısı senin yazdıklarındna fazla..Disiplinle harelet etmediğin sürece bir gün tutturrusun bir gün tutturmazsın..Sorun doğru kararı vermek değil, yanlış karardan erken dönmektir efiksçi)..
Either My Way Or Higyway lafını çok severim efiksci..İşlem yaparken bu derece kararlı olmalısın.. Yanlış karardan kaaçrkende bir asker kadar disiplinli ve bir ceylan kadar ürkek olmalısın..büyülü çizgiler ve büyülü sistemler aramak yetmez..hatta dünya yetmez...öperim)
Yeterince teorik oldumu selçuklu patron![]()
Bu mesaja 8 den aşağı teşekkür gelirse kırılırım ha..ona göre
BANGA mühim
Sistemler bir değişiklik olmadan kapattı günü..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
SOn barda 5-15-20 dakıkalıkların hepsi alda kapattı..bende son pozu 75 puan zararına kapattım (Demek istediğimin bir örneği budur efiksci)..
Günlükde 375 puan kar..ama çok işlem yaptık..deki 300 puan...bin bereket
BANGA mühim
Sistemci arkadaşlara ilginç bir örnek... sistemim 575 fiyattan sor barda al sinyali veriyordu ve fiyat son saniyelerde gördüğünüz üzere 550-575 arasında çalıştı... ve son iki işlem ise 5 adet 575 ve 1 adet 525...Gel de işlem yap son bara göre...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
cümleten iyi akşamlar ... ...
2013,00
Sözüme sadık kalarak long girdim, ümitliyim.
Tekrar hoşça kalın.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri