şuralarda kalırsa ben cort yatar geceye emme sınırlarımı zorluyorum gayri
şuralarda kalırsa ben cort yatar geceye emme sınırlarımı zorluyorum gayri
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
yok yok..dj topladıkça bunda mal veriolar..çok net bir küskü var ufukta.
BANGA mühim
vade sonu geldi..400 puan fark var..
dün gece yazdımdı ya durup dururken bu domuz gribi nereden çıktı diye?
bakın sebebi aşağıda bence herşeyi anlatıyor...
haberin başlığına bakın...
Domuz gribi aşısından, yıllık 49 milyar dolarlık kar edecekler!
http://www.milliyet.com.tr/Dunya/Son...=dunya&b=Domuz gribi asisindan, yillik 49 milyar dolarlik kar edecekler
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
AFKO- Anti Fraktalist Kurtuluş Ordusu saldırıyor...Not: 475 altı kapanışlarda benim saatlik satta kapatacak...
BANGA mühim
Şunu istiyorum : DJI %0.5 artı olsun ve bizde 550 kapatalım..kesin şort kalırım o zaman
BANGA mühim
hep seans sonları yukarı mantıkhsız hareketler goruyoz deeymi asteton... ne dimek bu ?
A- Yükselen trenddeyizde ondan
B- Cortcu silekeme hareketleri (piyaseda cortcuları kusturmeye calısıyorlar)
Şinci
yukardakilerden hangisini seçersin ?
Bu mevzzu önemli dalga geçhme....normalde grafa teknik bakarsan hangini sececeeini annarsın.... Emme graf eyle biyerdeki ne olcaanı annayamıyosun...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri