ülem 64400 rüştünü ispat etmenin zamanımı şinci yuawkır bakım kır ..63950 yeresınde randevun var gayri.... benle buluşcan PELA
ülem 64400 rüştünü ispat etmenin zamanımı şinci yuawkır bakım kır ..63950 yeresınde randevun var gayri.... benle buluşcan PELA
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Ha ben gene geldim.Telefonu unutmuşumda.
(Biçoğu yemez bu numarayı ya)
450 yine şort **.. bonus bonus
BANGA mühim
450 gönüllü long ve dokunmak yok. Mokoko.
http://video.ak.facebook.com/video-a...4670_38784.mp4
Arkadaşlar mutlaka izleyin... İçimden geçenleri videonun en sonundaki Kürt abimizin haykırışları çok iyi ifade ediyor...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
64.000 önemli.....kırılmadan trend bittiğini düşünmek hata olur.....
taş üstünde taş kalmamışken pala bu kadar savunuyor...niye ?? malı ucuza vermemek için....
dax dow, kakaran, kikiren çökmüş ama pala savunuyor....hele birde yarın onlar yeşersin seyreyleyin palanın keyfini......
İyi yada kötü birşey yoktur, sadece düşünce onu öyle yapar....
iki gündür aldığımı dow açılılnca iade kısa pozcuların dikkatine, sanki rodeo,
sanki yönleri yok, sanki kararsızlar, bunlar namıssız, namıssız........
dov da ya pozu korumak lazım yada 17:30 kadar fikir sahibi olmak, başka çare yok....
bu şartlarda nasıl oynayacaksak..........veriden uzak dur, dovdan uzak dur ee vobtan uzak dur, sağlığını koru........
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
zero tereddüt...no cry...550 den takviyos
BANGA mühim
jerfin gı haklısın sankim gız bilanço komançibeyle devam ederse cort tutmam geceye.... istop etmedım daha .....emme istopum yakın
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
anti-fraktalik bir baskı oluştu
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri