Kapanış yukarıda olabilir bugün 81350 teyit gibi oldu sanki
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
yahu dus artik dussssssssssssssss.
sistem diyiii sat,
histem diyi flat,
don gömlek yan gel yat
pala longlayanı longladığına
shortlayanı shortladığına bin pişman ediii
uzak dur emmi ben flatım, bıyıklarını severim![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Vay canına ne düşermiş bu Euro arkadaş.... 1.42'den 10.000 $ short'lasaydım forex'deki kaldıraçla iki haftada dolar milyoneri olmuştum...![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
indikatorler yukari hareketi desteklemiyor. o halde dususe devam.
celdum..graşka
BANGA mühim
garan 7,64- 7.74 lere gelinceye kadar vadeli nerelere kadar duser acaba....![]()
çok pis oynuyorlar usta...10 dk da göçüyor zıplıyor 700 pıvanlar havada uçuşiy...tutanlar köşe![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri