owwwww mondiyooooooo
owwwww mondiyooooooo
BANGA mühim
bu gelen AL da yamulcak anlaşılan eğer yamulursa üst üste 4 kez long sinyal yamuldu artık şortların mevsimi mi geliyor yoksa![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Bu XXX olaya olaya baya bir gizem katta yaw...birisi veiryo 3-4 kademey birden..sonra öbürü alıyor...aktiften tekrar felan..way be kimdi acaba diyorsun içinden
BANGA mühim
benim bile öğle arası aktif verdiğim emirler 3-4 kademe oynattı şaka gibi eskiden 2 kademe bile oynamazdı... bu gidişle ben de pasiften işlem yapacağım.
milletin kontrat sayısı iyice düştü galiba ama vob yönetimi hala 900 tl de diretiyor statükonun dibine vuruyor yönetim
Spotu bırakmak istemiyorlar gibi bir görüntü var...
ben toplantıya kaçar..fantazi noktaya ts yazılır..bol şans... %4 düşelim kanaatimce
BANGA mühim
500 flat long yok..Çarpılmadan bitirelim bari günü...
Iyiki izliyorum yaw bu ne hal pala bıçağı bilemiş walla
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
- Duyuru -
VOB Endeks 30 kontratlarının fiyatı yarından itibaren 1.500 TL olacaktır. İki puan düştü diye teminatların düşeceğini bekleyenlere patronun kim olduğu öğretilecektir.
-- Zotriks Haber --
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri