Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ben trade yapıyorum 1 dk.lıkta. Ama çok zor 1. dk.lık ve dediğiniz gibi günlük sürekli kazanç çok zor. İstikrar kesinlikle sağlanmıyor 1 dk.lıkta. Alışıyorsunuz 1dk.lık grafiklere sonra 200-300 kar yapınca waav iyi kar diyorsunuz hemen kapatıyorsunuz. 1 dkikalıga göre 150-200 puan kar cok zor yapıylıyor, çünkü stopunuzu uzun koyamassınız stopta kısa olmak zorunda kar da. sonra diyelim ufak bi trend oluşuyor siz 200 puana fit oldugunuz için arkasından izliyorsunuz. Asıl kullanım zorluğu hiç bir düzgün çalışan sistem 1 likte çalışmaz. 10binde 1 komisyon bile çok büyük meblağlara ulaşır. Ne trend kanallarından faydalanırsınız ne kanllardan ne aşırı alım satımlar dan faydalanabilirsiniz o periyotta. Oransal olarak daha çok doğru yönde olursunuz ama gün sonundaki hesabınız hep şu şekilde oluyor, 75 kar 100 kar 125 zarar 50 kar 25 kar 50 zarar 150 kar 100 zarar vs diye gidiyor. Komisyonlarıda ekleyince geriye son derece stressli bir gün geçirmiş olarak kalıyorsunuz. Biri cok değil 200-300 kontrat stop olur siz aha hareket başladı diye girersiniz stop emrinizide girene kadar zaten stop olmuş olursunuz falan filan.. bence en iyisi 15 dk ka bizim vob için. Hareketler destek dirençler daha net görünüyor. sistemler daha düzgün çalışıyor indikatör ve osilatorler daha güzel yorumlanabiliyor.
şant manukyan; düzeltme olacak demedi..eger olursa dedi..çok sert olacak..çünkü alımlar korku alımı dedi..
aldığım 670 pointin hepsini koyup sürkonturladım, ağayada, paşayada shrt, stop 800
Haber saldım palaya bıyıklarına üzüm kurusu sürsün bal kaymak![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
500 1/2 alış yaptım... haftasonuna uzun gireceğim..
çizik aşağıya düştü bu pala bırakmaz daha.60 lık çizikte düzeltti kendini, yiyecek pala gene shortcuları.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
kolay gelsin !
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri