63.400'de benim goremedigim bir destek mi var, yoksa Pala yine aksiyon mu yapiyor?
63.400'de benim goremedigim bir destek mi var, yoksa Pala yine aksiyon mu yapiyor?
Benim saatlik sistemde SAT oku kayboldu, şimdi Gökhan diyecek nasıl iş bu bi çıkıyor bi kayboluyor![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Uzuna devam öttürürler yoksa
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
RSI
100-(100/(1+(Wilders(If(C>Ref(C,-1),C-Ref(C,-1),0),14)/Wilders(If(C<Ref(C,-1),Ref(C,-1)-C,0),14))));
http://trader.online.pl/MSZ/e-w-Rela..._Custom_V.html
Umarım işinizi görür.
Geçen gün internet kesikti sabah kalktım elektrik yoktu ama etkilenmedim USB modem sayesinde... Vobçu için USB modem kesinlikle gerekli, iki laptop var rahat 4-5 saat idare ederim...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri