İlk seans boyunca CREDIT ’in özellikle İSCTR ’Deki alımları dikkat çekiciydi. Ciddi bir satıcı gözlenmedi.
İlk seans boyunca CREDIT ’in özellikle İSCTR ’Deki alımları dikkat çekiciydi. Ciddi bir satıcı gözlenmedi.
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
bu ne ya habermi geçti ?
gene başladı adamlar) ahuahua yukseltıp yukseltıp gelen parayla daha da yukseltıyolar hadı baklaım.. bugunde yamultulma gunumuz herhalde..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kaldırdılar geliyolar bu ne boyle bea)
Hocam ahbere ne gerek var sabah IMF ile ileriki haftalarda anlaşma olacakdediler,öğlen ekonomimizi 2010 da %5 yetmedi %6 büyüttüler akşama da bir şey bulurlar herhalde
Piyasanın canı istedi yukarı çizdi yada yurt dışını görüpde birkaç gariban shortladıysa onları çizdi
61600 direnç
61875 baba direnç ve hedef noktası
62,000 ve sonrası FEZAAAA
Xtraderx in yazısında okuduğum 61350 üstünde kaldıkça hedef 61875 demişti altına gelir ve 30-60 dk kalırsa 60600-60200 demişti hedefe 350 puan kaldı
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Haber maber görmedim. DAX'da, FTSE'de hareket yok, FDOW sabit. Olsa olsa silkeleme operasyonu yapıyorlardır....
Damacana Çığır açtı şimdide buzdolabı çılgınlığı başladı
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/Son...&KategoriID=15
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
makası da kapattılar.. hadi hayırlısı extra shortları da actık ama.. ya bana patlar yada sabahkileri cıkarırız..
ters indikator shortta .. bilginize![]()
3816 acık aps artısı ve makasın kanaısı korkutmuyo degıl benı astatın ..
sence tekrar bi yukarı fırlatma oncesı hamleler degıl mı ?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri