Konu Astatin tarafından (29.09.09 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
pağdeği...pağdeği...![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yabanci takasi dun borsa cikarkende dustu....
Öncelikle selam forum ahalisine.
Sayın Astatin,
Görecek takip ettiğim sayıma göre.
Şuan düzeltmede. 1.44 lerde tutunup yeni zirve, son çıkış öncesi düzeltme ve son çıkış la 1.50 ler görülecek gibi.(C5 içinde 3 ün 4 ünü yapıyor gibi. 3 ün 5 i , C5 in 4 ü ve C5 in 5 i var daha.) Hayalinizi zinde tutun. Ben de bekliyorum o hayali. İlk yükselişte beklediğim hedef olan 1.45 e gelmeyip beni harekete geçirmedi. Fakat şimdi 1.50 abartıp 1.52 leri gösterirse büyük balık takılacak gibi oltaya.Grafiklerle resmederim bir ara daha zaman var nasılsa. Usd / Jpy, Usd / Ytl, Euro / Usd grafiklerinin hepsi Usd değer artışı yönünde son zamanlarını geçiriyorlar gibi.(2 - 3 ay).
Bol şanslar hepimize...
Konu mavi tarafından (29.09.09 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.
haYDAAAAAA..NE GÜZEL DÜŞÜYORDUK AYUUUUUU....BU NE YAW 450 FALAN...HABERMİ VAR..ÜWWW
BANGA mühim
ıyı barı sabah shortları kaptırdıgım sevıyeden tekrar actım bakalım bugun ne kadar yolacak agalar bızı![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
UZANLAR ile 4 yıl çalıştım.özel jetleriyle pır pır uçtum.epey yakından tanırım kendilerini.
bu adamlardaki ticaret kafası,risk iştahı,zamanlama ve zeka bu ülkede çok az insanda var.
yaptıkları hamlelerde ülkem insanın zarar görmesi kesinlikle tasvip edilecek birşey değil.emme yabancıya yaptıklarına zerre kadar üzülmem.
mobius u,motorolayı,nokiayı öttürecek kaç babayiğit var bu ülkede?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri