Bay sazan iz diyoruz ağır kitle hatta kütle olduk diye. Siz diyorsunuz day trade yok mu diye. Gökhan var onun da 40 günü kaldı. Askere gidecek.
VOb Trader var ara verdi.
Fakat ben aklımdaki bir kaç proje için day trade sistem testini becerebilirsem bir ik isonuç sunmaya çalışırım.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu enorton tarafından (28.09.09 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
sistem histem sat 825
Dokunsan Ağlayacak derler ya
Sanki öyle bir durum oluştu gibime geliyor...
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
olacagı buydu.. kaçmak için bahane arıyordun zaten...
bunun için niye millete bulaşırsın be adam..
ayıp be yaptıkların yazdıkların...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
arhadaş dışarıya bakarsan SHORT olmak lazım.ama bu kadar kolay yedirirler mi onu bilemiyorum.
baksanıza DAX ve FDOW kanatlandı teyyare oldu bizki yerinde sayıyor.SHORT la beni SHORT la beni diyor.
bi terslik var bu işte.
Konu TÜRKOĞLU tarafından (28.09.09 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pascal Son Durum...
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Ula Pala Şerefsiz Pala bir kerede yanılt ula beni Allahsız Bugün yurt dışı %5 artsa sen gene tutacaksın neden yurt dışını gören ve hafızasında cuma günkü 61300 gören piyasa kalan KY longda.
Şimdi yurt dışı %2 eksi yazsa biz ralli yaparız neden amaç sadece KY düdüklemek yahu raslanın ağzından değil arslanın kıçından ekmek almaya çalışıyoruz 2 haftadır deli gibi güçlü duran piyasa bugün sağırı oynuyor piiiehhhhhh
Pozisyon flat kafa rahat cenabet Pala ne olacak
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Sinirler çok sağlam olmalı.Short için durumlar daha uygun değil onunda zamanı gelecek.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri