jani bir daha bana hitaben yazı yazma .. aksi takdirde ortamı bozmamak için üzülerek forumdan ayrılmak zorunda kalacağım ...
2013,00
ulen AGA ver al vob canlansın hem biz hareketlenelim hem de aracı kurumlar kazansın zaten tek kazanan onlar ya(((
kıpraşmadık bile![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
yinemi içtin kardeş...
durup dururken selçukluya ***** dedin...
sonra sünneti var dedin....
yazdıkların ne anlama geliyor farkındamısın sen....
yoksa forumdan gitme vaktinmi geldi....birileryle kavga edip öylemi gideyim diyorsun....
yaşını başını almış adamsın... ****** diye hitap edilmek hoşunamı gidiyor...
zorla küfürmü yemek istiyorsun milletten....
onu söyle sen....
Konu mbm tarafından (28.09.09 Saat 15:35 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
86 tane misafirimiz var,havayı bozmayalım,güzel-güzel yazalım,paylaşalım..
piyasa zaten sıkıntılı birde burada gerginlik olmasın..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ben senin gibi burada arkadaşlarıma sataşmıyorum... Foruma resim yapıştırmakla burada birilerine sataşmayı aynı kefeye koyuyorsun... Koyduğum resimlerde de etik olmayan hiçbir durum yoktu buarada....
QUOTE=jani;150513]simdi 5 dakika sonra...
o tamam...bu tamam..baski var...projeksiyon belli o belli bu belli...sellele sellele diye yazip savastan kacmazsa namerdim....ha ha ha[/QUOTE]
Adama ***** dedin, hadım edecem dedin, sünnet edecem dedin... İyi sabır varmış valla... Ondan önce ben patladım... Yeter artık bir dur diyecek yok mu bu adama...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
tamam...
ben yazmiyorum artik...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri