Bu da İrandan
![]()
Bu da İrandan
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
PALA bi güzellik düşünüyor bence...
bafi bafi...bafi bafi...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
yeter * q yoruldum ben bıraktım shortları mortları kafam bımılyon oldu... kapatttım sistem gele hayrola.. dahada gelmem vobagedikten baslarım artıkın pazartesi itibariyle..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
61150 şortlar 60700 den flatos..
hadi hadi pala 60600 az da aşağısını göster 60550 falan sonra ver yukarı öyle 60800 den alanları dürtüklemeden götürmez bu pala şerefsizi
Ulen gül gibi shorttan indim bir daha pozisyonda iken KY mantığını çalıştırırsam ne olayım.
birde komedio kadar gitti geldi dünün sadece %0,20 eksisindeyiz spot %1 ekside yuh ......qqqq
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ky kapattı shortlarını sımdı basarlar aşşa demedi demeyin zira 3 kademe basmıslar bile.. olm aga yatacak yerin yok senın.. dahada flatım var ne halın varsa gör..
jani yeter cok savastım yoruldum sen devam et bende sabır tukendı![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri