sabahli takaslar 17000 uzundu kalmış 13000![]()
sabahli takaslar 17000 uzundu kalmış 13000![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Ben kendimce bir KY lik yapıyorum 61300 shortları veriyorum cenabet aga veri iyi gelirse 61600 e kadar rahat sürer kendisini 61500-600 arasında bekliyorum tutarsa al sattan temiz para kalır tutmazsa giden puanların arkasında melmel bakarım
Vira Bismillah
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
ben kapadım 61025 ten data beklerem
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Q.mum verisi yuzunden longta kaldım,icimden bi ses cok pis patlıyacak bana gibi,normalde her zaman 14.30-15.30 arası itt gibi yukseltiyorlardı,bu sefer veri kotu mu gelecek yoksa ayak mı yapıyorlar anlamak mumkun degil..neyse 60725 e reverse koydum,gelirse short olurum..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
Uzun devam haftasonunada uzun, vade sonunada uzun![]()
Kah kah.... kih kih kih....., bu endeksler hemen düşmek için çıkmıyor alenen belli işte daaa noossun, kazancınız bol olsuuuuun, saygılar...
61 üzeri kapatırsa günlükler AL verecek.. 20 gün sonra![]()
Ben savaşamam bununla.. Hem savaş kötüdür..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri