Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bende poz falan kalmadı ayne yerden flatım komisyon kazandı![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
datada film kopacak
Hocam orda VOB da CANS hocam vardır ha kendisi teknik falan bilmem der ancak piyasa psikolojini çok iyi bilir trend üstündede çok sağlam oturur öyle kolay kolay terse gelmez ama gerçekten işi bilen üstat derseniz Xtraderx vardır ki ilk anahtar topiğini yada Anahtar topiğinden öncesinide biliyorum Allah' a şükür onunda cans üstadında ekmeğini yedim bir şey diyemem .
Kuzu üstadı çok takip edemedim ancak kriz zamanında yazılarını geçmişe yönelik okumuştum onunda çok kişi ekmeğini yemiş ancak birkaç şeref yoksunu yüzünden üstat küsmüş gitmiş Allahtan burda yakaladım kendisini.
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Veri kötü gelirde dünya kırmızıya biz yeşile döneriz diyenler el kaldırsın ???
dostlar,izlemekten gına geldi.bu arada laflıyalım.içimizde sünetçi olan var galiba.benim küçük oğlanın sünet olması lazım da.yardımcı olabilir mi acaba?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
agam bugun...kizgin sac ustundeki nohut taneleri gibi hoppuluyup duruyor...makasi aciyor...makasi kapayor....
usaglari helecandan telef edecek *****.....
elimden gurtulamazsin...SENI SOYACAGIM...bosuna hoppulama....ha ha ha
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri