Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
57900 e kadar yükselen saatlik uzun ortalamaya 22 marttan bu yana hiç bu kadar yaklaşmamıştık..bu seviye çok önemli zira piyasayı 32 binden 62 bine taşıdı.şimdi taciz edilmeye başlandı.ilk etapta güçlü destek olarak çalışması beklenmeli.ancak altında kapanışlar gelmeye başlarsa yükseliş hareketinin 61950 de son bulduğuna dair ciddi ipucu verebilir..
![]()
Bu piyasa böyle 1000 puanın içinde dönüp duracak anlaşılan ve yurtdışı göçtüğü günün ertesi 2000 puan eksi açıp aşağı kopacak... yoksa bunun düşeceği falan yok...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
bu IYM kım yaf sata sata ıcıne ettı pıyasanın![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
emortım teknik halen mama yedirtiyor nizaman teknive gorem hareket etcek yer kalmaycak ozaman zistemlere sarılma zamanı gayri..
58000 aşavı geçmezse aynen 59000 e gider bura dimedi dime zonra.... 1000 pıvan yukarı azmı yuaw ...
emmmmeee basma menamor
58000 gırılırsa lönkler salavat getirebilir
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri