The Nineler
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=The+Nines 23. madeenin sonunda da aynı tepki verilmiş
Kafan bi dünya iken bu filmi nereden buldun?
...derken epey olmuş film seyretmeyeli haftasonu vakit ayarlanmalı ve en az bir film seyredilmeli.
The Nineler
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=The+Nines 23. madeenin sonunda da aynı tepki verilmiş
Kafan bi dünya iken bu filmi nereden buldun?
...derken epey olmuş film seyretmeyeli haftasonu vakit ayarlanmalı ve en az bir film seyredilmeli.
Konu VOBiX tarafından (04.09.09 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Günaydın,
4 Eylül Cuma"Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
EUR Avrupa Komisyonu Ekonomik Tahminler 12:45 Yüksek
USD Tarım Dışı İstihdam (Ağu) 15:30 -225K -247K Yüksek
USD İşsizlik Oranı (Ağu) 15:30 %9,5 %9,4 Yüksek
USD İmalat İstihdamı (Değişim) (Ağu) 15:30 -60K -52K Düşük
USD Ortalama Saatlik Gelirler (a/a) (Ağu) 15:30 %0,2 %0,2 Düşük
USD Ortalama Haftalık Saat (Ağu) 15:30 33,1 33,1 Düşük
Maliye Bakanları G20 Zirvesi (Londra) 19:00 Yüksek
USD Baker Hughes U.S. Rig Count 20:00
"Türkiye" Gündeminden Bazı Başlıklar
Ağustos TCMB Fiyat Gelişmeleri Raporu (10:30)
Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future
IMKB: 9307
VOB: 9277
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
EMORTIM günaydın,
Sana bir uyarı.. Onu senin yazdığın şekilde yazarsan yani hem v ile hemde ayrı, türkçe olduğu anlaşılır ve inkar edemezsin..Ama şöyle yazarsan "wayaq" şeklinde kıvırma şansın olur. Eleştirenlere ne alakası var o ingilizce bir kelime sizin içiniz kötü diyebilirsin...öyle bir ingilizce kelime yok derlerse, yanlış hatırlamımım dersin
...bu arada wayaq dj artı kapamış fena sayılmayacak ölçüde..bakalım sistem ne diyecek bugün..üwww
BANGA mühim
Short yada Long,iste bütün mesele bu
günaydın
kenny i yıllarca itip kakan sistemle , piyasalarda ky'leri itip kakan sistem aynı sistem , nickim bi yerde buna ithafen KY yi sembolize (sembolize nedir yaf) ediyor. ne zaman ki Kenny bu sistemden 2 m Ytl (TL de olur) alıp mithat paşa stadını yeniden yaptırır o zaman cartman a dönüşüm başlar. bu sürecin 6 ay sürmesini bekliyorum .
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Günaydın sevgili vobdaşlar,
Gününüz bereketli, Cuma'nız mübarek olsun. Dün kapatırken 20 ve 60 long idi. Geceye long girmiştim.
Bakalım açılış nasıl olacak.
Kimseye birşey tavsiye etmiyorum, sadece fikirlerimi yazıyorum.
Günaydın hayırlı işlerarkadaşlar
Günaydın, 3 gündür sabah kalkıp ekrana bakıyorum ve fdow 9320Yaw ne mal borsadır bu ya!
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri