Harfi harfine katılıyorum belki bu da akp nin sonudur gerçek niyetlerini otrtaya döktüler her iki seçimdede fazLa alternatif parti olmadığı için miller sanki mecburen oy vermişti bir daha nah oy bulur
Biz bu topraklara almak için çok kan döktük Osmanlıdan daha önce Selçuklular zamanından beridir döküyoruz gerekirse gene dökeceğiz.Çünkü yasadığımız bizim topraklarımız öyle bir toprak ki dünyanın gözü olmamasının imkanı yok onun içinde bize rahat yok, olsun biz rahartız ve gerektiğinde kan döke döke yasamaya alışkınız gene dökeriz. Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Konu oguzhan tarafından (31.08.09 Saat 12:56 ) değiştirilmiştir.
12:48:22IX0301009 60.3751226EFGEFG
bu ne ayak ki olavade mi taşıyo dayılar ?
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
pehh bizde vade sonu yaprak kımıldamıyor, forex te londra piyasası kapalı orada bir alem, yeni haftaya sıfır poz başladım halen de sıfır + sıfır elde var sıfır, new york seansını bekleyeceğiz el mecbur![]()
agam tasiniyor....
agu da 66 000 e indi...ekimde 131 000 de....250 panginot fiyat farki kodu...tasinma bedelidir deyu....
haziran vadeden agu ya tasinmisti....ama o zaman esyasi coktu agamin...220 000 kontrat yapmisti....o tasinmada....
agam fakirlesti....ekime tasindi...bu saat itibari ile 131 000 de....
AGAMIN ISI KARISIK....ha ha ha....
cinde yuzde 6 dan fazla devrildi...bogunki gun....oyyyy agam oyyyy.....
bugun ogleden once +1000 puanı yakaladımhedefi mi yükseltsem nedir
histem forever
![]()
agam zorda....larossian....
eger saat 14 00 e kadar 59 800 u asagi sertce kirarsa...gittigi cukurdan agami agu da longlayip uzlasmada opusecegim onla....
yok bunu yapmazda....yukari gidip ekimde 61 500 hizla asarsa....gittigi yerden ekimi shortlayip....agamin ummugunu sikacagim...
AGAM ELIMDEN KURTULAMAZ....
şöyle bişey var ama belki işinize yarar..
bu rakamlar dolayısıyla simdilik ekim longları kapatıp flate gectim ogleden sonraki düşüşü beklicemtekrar long için.. histem böle diiii..
agustos kontratklarındada selcuk un izinden gidiyorum uzlasmaya adar long
+1075
Buarada bu dönemi de batmadan atlatırsam Allahın izniyle bi daha da kolay kolay batmam![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
BILDIGINIZ GIBI...agamla aram iyidir...hergun vergisini muntazaman oduyor bana...
bugunde 800 puan odedi...saolsun...
simdi tasinma isi alevlendimi....agam huysuzlasir ve hata yapar...o anda devrede olurum...onun disinda para bende mal agamda bekliyorum....
cunki calismayi sevmem...bu sicakta tasinirken esyalar agir gelir bana...
nede ossa kominist degiliz....kapitalistiz...
durmadan...dinlenmeden acilim yapiyoruz....
yok ermeni acilimi....yok kurt acilimi...yok alevi acilimi....
sincik...
bu kadar cok acilir sacilirsan....heryanin gorulur....
insan oglu....cibildak dogar....sonra giyinir kusanir....olumune yakin ise...soyunur....
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri