enorton Nickli Üyeden Alıntı
Bi de kürtler Türk açılımı yapsalar keşke... Dün 30 ağustos zafer bayramı, diyarbakır belediye başkanı törene katılmıyor. Yardımcısını göndermiş, o de istiklal marşını söylemiyor... Dün yine 4 askerimiz şehit. Terör durmuyor, adamlar taviz vermiyor ama biz açılım yapıyoruz...

bu ülkede kürt sorunu falan yok.bu koca bir YALAN.ben antepliyim arkadaş memleketimde bir sürü kürt var.babam esnaftı evvelden çarşıda dükkan komşularının içinde bir sürü kürt vardı.ne kavga vardı ne gürültü.
onlarında çocuğu benimle aynı okulda okudu,aynı hastanede tedavi oldu aynı fırından ekmek yedi v.s.
kendi aralarında canları isterse kürtçe konuşuyorlardı ama bizimle konuşruken TÜRKÇE konuşuyorlardı.esnaftan birisininde çıkıp bir tanesine sen kürtsün düşmanımızsın,kürtçe konuşamazsın, bizimle aynı mekanda oturamazsın,çocuğunu benim çocuğumla aynı okula gönderemezsin diyeni duymadım.
haklar,haklarımız,zart zurt diyorlar.bunu diyen kürt vatandaş değil bunu diyen TERÖR üzerinden servet yapan KÖPEKLER.
bu ülkeden kürt sorunu falan yok.TERÖR sorunu var.ama rte gidip burada kürt sorunu var diyen TERÖRİST lerle masaya oturacak.
olacak iş değil!bunca şehit olan vatan evladı çok afedersiniz bok yoluna gitti o zaman.zaten onlar şehit değil kelle...
ben şehit babası olsam yüreğim dağlanır.ben evladımı ne için feda ettim derim.
böyle birşey kabul edilemez.
kardeşlik projesiymiş,demokrasi mücadelesiymiş,eşitlikler bilmem nesiymiş.hepsi koca bir ZIRVA.bu işten rant sağlayanların uydurması bunlar.
doğu ve g.doğuda insanlar cahil okuma yazma seviyesi düşük,işsizlik had safhada böyle olunca bu insanları kandırmak, bir yola çekmek peşinden sürüklemek kolay.orada mitinglerde, kavgada gürültüde bulunanların çoğu ne amaçla orada olduğunu bilmeyen, kendilerine yalan vaatlerde bulunanların asıl amacının ne olduğunu anlayamayacak düzeyde insanlar.öyle olunca bunlara her istediğini yaptırırsın.
AÇ olan insandan korkacaksın.AÇ insan herşeyi yapar.karnını doyur iş imkanı ver bak bakayım o şerefsizlerin peşine takılıyor mu?yoksa bu ülkeye mi hizmet ediyor.zaten ne için hizmet edecek karnını doyurmak için.sağla o imkanı bak bakıym oluyor mu olmuyor mu?
ama bunu yapmıyorlar.bu 2 taraftada belli kesimlerin işine gelmiyor.işin ucuna PARA var korkunç akıllara ziyan bir RANT var.o nedenle her iki kesimde de birileri mütemadiyen bu kabuklaşan yarayı kaşıyor ve kanatıyor...
kiminle masaya oturacaksın yahu bebek katili şerefsizle mi? yoksa onun yardakçılarıyla mı? karşında bir devlet mi var yoksa terörist mi?
önce tayyip bunu bi açıklaısn halkına? kiminle masaya oturuyorsun?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yer imleri