Sayfa 8/19 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
221 sonuçtan 85 ile 96 arası

Konu: BEŞİKTAŞ JK Köşesi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

enorton lem nerdesin yetiş lem 2 dene attık...adamlar arada sadece bir santra yapabildi
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

2. The Following 2 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

colin kazım bayılıyordu inönü stadına....yok 3 atacaklardı yok 5...sallıyordu maçtan önce...hahahaha...bayılttık yine kazımı...kazıma inönü lazım
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

4. The Following 2 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.686
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    810
    Toplam Teşekkür
    317 Yazısı Teşekkür aldı

çok fazla havalanmayacaksın kardeşım adamın havasını boyle ındırırler

6. The Following 2 Users Say Thank You to okansak For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

BJK yı teprik ederim
    BANGA mühim

8. The Following 3 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Wolfsburg maçından beri BJK forumlarını takip ediyorum ve sürekli yazılan şeyleri bu akşam hatırlatayım dedim;

-İbrahim Üzülmez futbolu bıraksın
    - Mustafa Denizli hoca değil
    - Rüştü futbolu bıraksın
    - Bobo hamile gibi
    - Uğur inceman röfleli saçlarıyla gidip mankenlik yapsın vs...

Eee ne oldu şimdi, lig başından beri yere göğe sığdırılamayan Fenerbahçe ve kendi taraftarı tarafından bile acımasızca eleştirilen Beşiktaşın maçını hep beraber izledik... Birazcık eleştirilerimizde insaflı olalım... Hala Tabataya Nobreye verilen paraları konuşuyoruz... Elenayo ya, Topuza, Guizaya verilen paraları kimse konuşmuyor ama.. Beşiktaşlılar olarak bu takımın arkasında duralım yeter... Mustafa Denizli şuanda Türkiyedeki en iyi teknik direktördür bence, biraz destek olalım...

Futbolcuları, hocaları, taraftarı hepsini yürekten tebrik ediyorum....
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

10. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı ccarcabuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1. Türkiye kupası'nı Haluk Ulusoy'un babasına yani kayınpederine götürmesi
    6. Sivok ve Zapo'ya verilen 9 milyon euro bonservis bedeli
    7. Bank Asya'da bile oynaması zor olan Sindelfeld'e verilen 2 milyon euro bonservis bedeli
    8. 29 yaşında Brezilya milli takımını ancak televizyon'dan izleyebilecek olan Tabata'ya 8 milyon euro bonservis bedeli verilmesi (Brezilya milli takımında banko oynayan elano 7 milyon euro'ya geldi.)
    9. Senede 10 gol bile atmayan Nobre'ye yılda 2,5 milyon euro ödemesi
    29. 8-0'lık Liverpool hezimetinin yaşanması
    37. Basket takımını şu anki ismi geçmeyen hale getirmesi
    62. Wolfsburg maçında taraftarlara el kol hareketleri yaparak taraftarlara küfürler etmesi
    Abi söylediklerinin çoğuna kaıtlıyorum, katılmadıklarımı yukarıda alıntıladım, tek tek görüşlerimi yazayım;

- Yıldırım Demirören Haluk Ulusoy'un amca kızı Revna Demirören ile evli Babası değil yani ama kupayı alıp yanına gitmesini ben de eleştiriyorum...
    - http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=914247
    - Beşiktaş Liverpoola 8-0 yeniliyorsa bunda başkanın suçu nedir anlamadım
    - Futbolculara verilen paralar taraftarı neden ilgilendiriyor anlamıyorum... Ben takımın oyununa, başarısına bakarım... Para cebimden mi çıkıyor bana ne, hesabını versin genel kurulda... Dünyanın hiçbiryerinde de taraftarlar takımları hangi futbolcuya ne kadar vermiş ilgilenmezler (Türkiyeden başka)
    -Beşiktaş basketbol takımı geçen haftaya kadar ligde liderdi...
    -Nobre gol atamıyor kötü forvet, peki Arsenalde Bendtner ya da Liverpool da Kuyt çok mu gol atıyor...
    -Demirören de sonuçta insan... Her insan gibi o da kontrolünü kendisine edilen küfürlere tepki gösterdi...

Ben en çok taraftara kızıyorum... Malesef bizim taraftar popülist... Demirören ve Fikret Orman seçime girdiklerinde Tüpçünün hiç projesi olmamasına rağmen Fikret Orman ın onlarca projesi vardı... Stadı hemen yıkacağım, Yüksek bedelli transferler yerine genç oyunculara yöneleceğiz, Ajax modeli uygulayacağız diyordu... Ama noldu tüm tribün Tüpçüyü istedi ve destekledi... Arkadaşlarıma bile laf anlatamadım... Çünkü adam dediki babam ben ne kadar para istersem verecek süper transferler yapacağız dedi... Pascal tipinde oyuncu getiricem vs dedi... Taraftar ne dedi, bu adam eski futbol şube sorumlusu Pascalı, Sergeni getirdi vs, futbolcuları çok iyi tanıyor, parası da var dediler...

Taraftar kendilerinin de artık bir Aziz Yıldırımı olsun istedi... Buyrun alın şimdi... Nasıl ki Aziz yıldırım kendisi gitmedikçe sürekli başkan olacaksa bizde de tüpçü kendisi gitmedikçe sürekli başkan olacak...

Voltaire

12. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    colin kazım bayılıyordu inönü stadına....yok 3 atacaklardı yok 5...sallıyordu maçtan önce...hahahaha...bayılttık yine kazımı...kazıma inönü lazım
    Kazım twitterine ''F3n3rLi Kazım'' nickiyle yazsın artık...

Voltaire

14. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

KAZIM EFENDİ! KİM KİMİ PARÇALADI?

Dün Twitter hesabına “evet dostlarım… istanbul’da biraz tatsız bir gün yaşıyoruz ama 8taş’ı parçalamamız için geri sayım başladı!! hahahaha!!” yazarak Beşiktaşlı taraftarların tepkisini toplamıştı.

Fakat bu gece oynanan derbide nedense Kazım yokları oynadı.

Gördüğü kırmızı kartla da ne kadar sinirli olduğunu ve söylediği sözlerin kendisine birkaç beden büyük geldiğini gösterdi.

Nihayetinde futbol sahada oynanan bir oyundur ve gecenin de skoru belli olmuştur.

Bakarsınız Kazım bunun için de birşeyler yazmak ister Twitter hesabına...

Bizler de Kazım`a kolaylık olsun diye skoru tekrar yazıyoruz :

BEŞİKTAŞ 3 - 0 Fenerbahçe

-HABER1903-

Voltaire

16. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Voltaire

18. The Following 2 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    50
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    101
    Toplam Teşekkür
    38 Yazısı Teşekkür aldı

Sevgili Enerton,
    verdiğin yanıtı okudum,eleştirini aldım.Hepsine katılıyorum ve altına imzamı atarım.
    Benim hazmedemediğim konu Atatürk'ün örnek aldığı Beşiktaş klübünün bu kadar yıpratılması.
    Beşiktaş Başkan'ı ve başkanlık makamının malesef taraftarlar tarafından ağır küfürlere maruz kalarak yıpratılması.Hoş değil.Ancak o makamda oturan kişininde makamı yıpratacak hareketlerden kaçınması gerekir.Beşiktaş taraftarını nekadar yanlış buluyorsam başkana yapılan hakaretlerden dolayı.Başkanıda okadar yanlış buluyorum başkanlık makamının saygınlığını sorgulattığı için.
    Sonuçta Atatürk'ün
    Beşiktaş Osmanlı Terbiye-i Bedeniye kadar olamadınız. Programınız ve lideriniz yok.
    sözüyle kendisine örnek aldığı bir klüptür.
    Taraftar taraftar olacak Başkanda başkan olcak makamının saygınlığını asla sorgulatmayacak
    sevgiler

20. The Following 2 Users Say Thank You to ccarcabuk For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Büyük Taş: Beşiktaş!

Her ne kadar kartal zaman zaman tavuklardan daha alçakta uçuyorsa da, tavuklar hiçbir zaman kartal yüksekliğinde uçamazlar.

(Rus Atasözü)

YETEEER ŞANSAL BÜYÜKA(*) YETEEEER!

Fenerbahçe'nin Galatasaray galibiyetinin ardından 25 dakika hiç kesintisiz Fenerbahçeli tarafların kutlamalarını gösteren Lig TV, bu gece Fırat Aydınus'un bitiş düdüğünün ardından 10 dakika kesintisiz reklam kuşağı yayınladı. Ardından da çok acele gösterilmesi gerekiyormuş gibi Maraton programı yayınına geçildi.

Ersun Yanal'ın yorumları eşliğinde tartışmalı pozisyonlar tekrarlanırken, vıdı vıdı röportajlar ekrana gelirken arka fonda hala Beşiktaş taraftarlarının tezahüratları duyuluyordu...

Fenerbahçe galip gelince defalarca Mor Menekşe, Ciguli'den Binnaz,
    Fenerbahçe yenilince Şansal Bey de bin poz, bin naz...

Yeter... Gerçekten artık yeter...

Türk futbolunun kitlelere hangi görüntülerle ulaşacağı tek bir kişinin keyfine kalmamalı...

Tek adamın keyfine bağlı bu çarpık düzene artık bir "dur!" denilmeli!

Yeter!

(*)Esas adı Şansav Büyüka olan şahsın medyada kullandığı takma addır.

HELAL OLSUN TARAFTARA!

Bu gece fotoğraf çok net görüldü...

Beşiktaş taraftarı top rakibin ayağına geçtiğinde uzun yıllardır böyle baskı uygulamamıştı...

Rakip hücum ederken "Kartal gol gol" diye bağırılmadı...

"Alemde Çarşı, herkese karşı..." tarzı mastürbasyon tezahüratları küçük bir grup tarafından yapılsa da pek itibar görmedi... "Allah belamızı versin!" tarzı garabetler dillendirilmedi...

Taraftar maç seyretti... Rakibe baskı koydu, hakeme baskı koydu...

Taraftar "yüzü sahaya dönük" bir vaziyette, takımıyla beraber 90 dakikayı yaşadı...

Birbirinin üzerine yürümedi...

Beşiktaşlı Beşiktaşlıyı yumruklamadı...

Dakikalarca süren "sete çıkma" kavgaları olmadı...

Desibel rekorları kuru kuruya değil, takıma destek olma amacıyla kırıldı...

"Artık tiyatroda gibi maç seyrederler!" şeklinde konuşanların, tiyatroya bile yakışmadıkları, ancak sirk çadırında palyaçoluk yapabilecekleri ispatlandı...

Helal olsun taraftara...

Helal olsun renklerine mideden değil, kalpten bağlı olan tüm Beşiktaşlılara...

Tuğrul Yenidoğan

Voltaire

22. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı ccarcabuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Enerton,
    verdiğin yanıtı okudum,eleştirini aldım.Hepsine katılıyorum ve altına imzamı atarım.
    Benim hazmedemediğim konu Atatürk'ün örnek aldığı Beşiktaş klübünün bu kadar yıpratılması.
    Beşiktaş Başkan'ı ve başkanlık makamının malesef taraftarlar tarafından ağır küfürlere maruz kalarak yıpratılması.Hoş değil.Ancak o makamda oturan kişininde makamı yıpratacak hareketlerden kaçınması gerekir.Beşiktaş taraftarını nekadar yanlış buluyorsam başkana yapılan hakaretlerden dolayı.Başkanıda okadar yanlış buluyorum başkanlık makamının saygınlığını sorgulattığı için.
    Sonuçta Atatürk'ün
    Beşiktaş Osmanlı Terbiye-i Bedeniye kadar olamadınız. Programınız ve lideriniz yok.
    sözüyle kendisine örnek aldığı bir klüptür.
    Taraftar taraftar olacak Başkanda başkan olcak makamının saygınlığını asla sorgulatmayacak
    sevgiler
    Türkiye'de eleştiriler yapılırken malesef hep bir noktayı gözden kaçırıyoruz;
    Mesela en çok yapılan eleştiriler, şu oynamasın, ya da şu mutlaka oynasın... Şu adam gitsin, ya da bu taktik yanlış vs... E iyi güzel de alternatifi nedir? Bunu sorduğunda çoğu insan ağzı açık bön bön bakar... Mesela 2002 Dünya kupasında herkes İlhan Mansız mutlaka oynamalı diyordu... Ben de diyordum ki e iyi güzel oynasın da bu futbol 12 kişi oynanmıyor, onun oynaması için birinin oynamaması gerek.. .Kim oynamasın? Buna cevap vermek çok güçtü o zaman ki efsane kadroda...

Aynı bu durum şimdi de geçerli... Demirören gitsin, ya da Denizli gitsin... Kim gelsin? Demirören karşısına çıkan tek isim Murat Aksu... Ve bu iki ismi yan yana koyunca denize düşen yılana sarılır misali Demirörene sarılasım geliyor... İnan Atatürk'ün örnek aldığı BJK için şimdi üzülüyoruz ya, bu durumlara mı düşürülür bu klup diye ama Aksu gelirse inan sadece üzülmeyeceğiz, Atatürk'ün kemikleri sızlıyor bile diyeceğiz...

Bence istikrar herşeyden önemlidir ve Mustafa Denizli Beşiktaşa başkan olacak adamdır... Başkan olsun demiyorum ama danışman olsun, Tayfur ya da başka bir Beşiktaşlı hoca takımı çalıştırmaya başlasın... Klübün önüne 10-15 yıllık projeksiyonlar çizelim... Barcelona, Liverpool, Arsenal, Manu gibi istikrar abidesi olalım...

Voltaire

24. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri