Arkadaşlar serbest emirli stoploss emri varsa 46500 e kadar çizer aşağı doğru seans başı emir iletcem oraya.
Arkadaşlar serbest emirli stoploss emri varsa 46500 e kadar çizer aşağı doğru seans başı emir iletcem oraya.
Uluslararası yatırım kuruluşu UniCredit SpA tarafından hazırlanan raporda, Rusya'da borsanın gelecek 12 ay içinde yüzde 33 değer artışı görebileceği belirtildi.
Arkadaşlar aracı kurumla konuştum aşağıda alış emriniz varsa iptal veya iyileştirme yapılıyormuş
acarlar karsılarnda engel mı var?sıkayet etsen nolcak ..olan bıze olr sadece
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
47525te bekleyen 145 kontrat vardı 35 kontrata düştü. Birileri işlemlerini değiştirebiliyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
yine hedef şaşırdılar ben Efendı Fenerli Göksal ların fişini çekin dedim adam lar VOB un fişini çektiler.. Bi işide dogru yapın kardeşim yaaaa...![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Vob başkanının istifa etmesi lazım.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Erişime kapalı birşeye nasıl eriştiriyorlar aklım almıyor.Şurada 625 te emri duran neden iptal etmez bilmiyorum.Ama şimdi beni de çıkartacaklar zıvanadan.Kardeşim tam vob kapanıyor 3 dakika sonra garantiye 6 kademe veriyorlar.Manyakmıdır nedir bunlar ya.Komplo teorisi üretmek istemiyorum.Bu vob başkanımıdır her ne haltsa çeksin gitsin şu hareketlerden sonra.Rezil oldu piyasa.Piyasada artık her an kapanma riski de oluşmuş oldu.Sistem donmasından daha da beter bu.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (29.06.09 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.
Kuzey Amerika'nın en büyük iletişim ekipmanları sağlayıcısı Nortel Networks Corp'un Nokia Siemens'e satılması için anlaşılan
varlıklara 650 milyon Dolar'ın üzerinde teklif veren kuruluşun olup olmayacağının görülmesi için yapılması plananan ihale
sürecine ilişkin mahkeme duruşması bugün yapılacak. Nortel tekliflerin 21 Temmuz'a kadar alınmasını ve ihalenin
24 Temmuz'da yapılmasını istiyor. Şirketin bazı kreditörleri haftasonunda sürece ilişkin bazı itirazlarda bulunmuşlardı. İtirazlar arasında süreç içinde Nokia
Siemens'in avantajlı olacağıona ilişkin eleştiriler de yer alıyor.
*Söz konusu şirketin satışına ilişkin süreç, Nortel'in Türkiye'de faaliyet gösteren ve halka açık Netaş'ın da ortağı olması açısından takip edilmesi gerekiyor...
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri