şimdi yaşar hoca da yazar bu akşam:
Ben demedim mi size pazartesi,salı protesto edin diye..
alın işte...katmerlisi...
şimdi yaşar hoca da yazar bu akşam:
Ben demedim mi size pazartesi,salı protesto edin diye..
alın işte...katmerlisi...
Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...
laptopa kaldım iyimi tüm bilgisayar sistemim vobla aynı anda çöktü
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bu sefer ben mail falan atmadım![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
bu ne sacmalık ya burası Türkiye neden oluyor anlamıyorum
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
utançlarından açamıyorlar..
kepazeliğe bak ki sabah vob müdürü tv deydi..
Şu saatte açılacak da demiyorlar kapanın elinde kalacak
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Neyse, sanırım toparlıycak, böylece hisselerdeki düzeltme vobdakilere silkeleme olarak yansımadan bitmiş olacak, belki bunu planladılar artık bilemiyorum, v yanlız var bişey kesinlikle...bir arıza bu kadar denk gelsin hayret dimisaygılar..
bence bugün vobu açamazlar yürek ister bu saatten sonra...![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri