Hem Dax 200 Haftalık, hem NDX, hem Nasd** 2400.
Boşverin shortu, longu, kırarsa yukarı, kıramazsa aşağı.
Jelibon.
NDX graf aşağıda.
Hem Dax 200 Haftalık, hem NDX, hem Nasd** 2400.
Boşverin shortu, longu, kırarsa yukarı, kıramazsa aşağı.
Jelibon.
NDX graf aşağıda.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
histem gittiler diyor .. sistem gitmediler diyor .. projeksyon gittiler diyor .. .avatar gittiler diyor .. sazan abi gitmediler diyor ...jelibon patron logu shortu boşver nasd** diyor .. . emekdar abi sen ne diyosun abi .. üvvvv
2013,00
umudumuz çakma 60 dk..ama çook pis duruyo..yukarı başlarsa ay üssü alfaya kadar gider
![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
saat 14 sonrası
yorum yok halen long üvv
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Sn. selçuklu ve sn. Astatine dostça bir soru sormak istiyorum,
65 lerden itibaren birinizin histemi birinizin sistemi mükemmel çalışırken ikiniz birden shortta gereksiz bir ısrara niye girdiniz?
buraya kadar çıktı vob, epeyde zarar ettiniz.
bunda sonra piyasa ne olur bilemem ama,
bu süreçte sizi yanlışa götüren sebebleri bir irdelemenizi tavsiye ediyorum...
65 den 72 ye şort ısrarı mı? sen karıştırdın galiba patron![]()
ama olan kadarını ben zaten irdelemiştim geçen haftabir sinyale ters girdim ve inatla tuttum...yediler..sonraki sinyalde sisteme uydum.. o sinyalde sistemin çarpıldığı sinyal oldu
irdeleme bu kadar...
keşke geri valörlü işlem yapabilsek...![]()
ha neden hala agresifleşmiyoruz, kimseyle papaz olmuyoruz;
a) Hala kardayız takmıyoruz.
b) Portföy bakiyemizle insanlara davranış şeklimiz arasında bir ilişki yok
c) Hepsi
d) Daha da hepsi
e) So sexy
Selçuklu patron,
Toledo kardeş de izin verirse bu haftanın teması "İrdeleme" olsun...bence...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri