750 den uzunları verdim 700 den azıcık kısa açtım 625i aşağı kıracağını ve 325 e kadar gerileyeceğini öngörerek! Öngörüm gerçekleşmezse kol keserim!
750 den uzunları verdim 700 den azıcık kısa açtım 625i aşağı kıracağını ve 325 e kadar gerileyeceğini öngörerek! Öngörüm gerçekleşmezse kol keserim!
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
kalkanoğlu... 200 yılll
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
Şimdi sp 1168 üzerinde kapanışını yaptı.
Ancak 1176 üstünde bir türlü kapatamıyor.
Kapatırsa 1187-1190 gelir.
Kapatamazsa düşer. Düşüş olursa 1152 kırılmadan günlük olarak, ayılaşılmaz. 1168, 1163-1165 destekler.
Jerlibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Hem kısa hem de orta vadeli görüntü aynı şeyi söylüyor bana... Dünden kalan long'larla ZİLD...
CHF/JPY 88,053 short.
SL: 88,201
TP: 87,48![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
71,650'nin üstünde durduğu sürece 72,000'i geçmek üzere güç toplar. 71,500'e kadarki ilk geri geliş feyk olabilir.
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
Avrupa'da enflasyon yükselişe geçti
Euro Bölgesi'nde enflasyon mart ayında yüzde 1,5 ile beklentilerin üzerinde geldi
31 Mart 2010 Çarşamba, 13:22:37
![]()
AB istatistik kurumu Eurostat'ın verilerine göre Avro Bölgesi'nde geçen yıl uzun süre ekside kaldıktan sonra kasım ayında yüzde 0,5 ile artıya geçen enflasyon, bu yılın ocak ayında yüzde 1 ve şubatta yüzde 0,9 düzeyinde gerçekleşmişti.
Piyasalar Avro Bölgesi'nde mart ayında enflasyonun yüzde 1,2 olarak açıklanmasını bekliyordu.
Bu arada Eurostat, Avro Bölgesi'nde ocak ayında yüzde 9,9 düzeyinde bulunan işsizlik oranının şubat ayında yüzde 10'la son 12 yılın en yüksek düzeyine tırmandığını duyurdu.
27 üyeli AB'de ise ocak ayında yüzde 9,5 olarak hesaplanan işsizlik oranı şubatta yüzde 9,6 ile son 10 yılın zirvesine çıktı.
AB'de en yüksek işsizlik oranları yüzde 21,7 ile Letonya ve yüzde 19 ile İspanya'da kaydedilirken en düşük oranlar yüzde 4'le Hollanda ve yüzde 5'le Avusturya'da görüldü.
Şubat ayında işsizlik oranları, Avro Bölgesi'nin büyük ekonomilerinden Almanya'da yüzde 7,5, İtalya'da yüzde 8,5 ve Fransa'da yüzde 10,1 oldu.
Şeyh Edebalı
Güzel yukarı gitmişiz.
Devamı için 71.9 üstüne çıkmamız gerekiyor...
Yoksa üüvvvv
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri