Jerfin senin dolarlar duruyormu?Kur zayıf duruyor yarın için öngörün? 1.566 görmez bence
Jerfin senin dolarlar duruyormu?Kur zayıf duruyor yarın için öngörün? 1.566 görmez bence
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Günaydın herkese @İstanbuldan.Piyasa bunun adı gülüm.Hak mak yenmez.Haklar sahibine verilir burada.Margin call yiyene zorla ödetiyorlar.Artmıyorsa düşer.Düşmüyorsa artar.Bakmayın öyle bugün de sanki 43000 altında kapanacaz falan diye.43125 43300 gider gelir.
Bir de bakıyom oynamayan borsada millet kütür kütür alsat yapıyor.Yav burada biz ne diye duruyoruz olduğumuz yerde.Azıcık sabretsenize.Biz yapamıyoruz mu bu alsatı.Kıpırdamayın boşuna.Sonra aracı kurum komisyon alıyor diye ağlıyorsunuz.Şimdi alsat zamanı değil.Okadar 500 1000 puanlık yüksek marjlar oldu o zaman nerde idiniz.O zaman da para kazanamıyordunuz çünkü o zaman da py suçlu çünkü çok sert hareket ettiriyordu borsayı.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (16.06.09 Saat 06:15 ) değiştirilmiştir.
Niye diğer adam da bu vadede shortunu öbür vadeye geçirmek için bunu yapıyor.Biri shortunu kapıyor diğeri longunu.İki taraf da sadece vade değiştirmiş oluyor.Bir de bu piyasada bi efg yok.Dsı var city var merry var var oğlu var.Bunlar işi gücü yok efg ye ekmek mi yetiştirecekler.Efg kim ya.Yok mal vermiş yok mal almış.Bizene adamın malından.İnsanlar hep kurumlara boşuna takıldığından dolayı kaybetmeye mahkum bence.Açık poz artmış yok poz kapanmış.Bu böyle sürüp gider.Efg daha çok fındık kırar buralarda böyle.Akp davası sonuçlanacaktı.3 4 gün öncesinden bir günde efg 27000 adet satmıştı.Sonra yüzde 10 arttık 3 günde 55000 e çıktık.Efg satarken birşey biliyor içerden öğrendi akp kapancak diyordu herkes ben de dahil.Ben tabi önümdeki fiyata alıp satıyordum.Sonra uçarken de alıp satmaya devam.Sonra tüh efg terse geldi diyordu herkes.Yada efg ile millleti korkutup döktüler diyen de çoktu.İnek gibi yüzde 10 çıkışı korku ile izleyen daha çoktu.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (16.06.09 Saat 06:34 ) değiştirilmiştir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri