efg hazirran vadede 12.348 lot pozisyon kapatırken. ( kalan 94.024)
ağustos vadede 11.611 lot uzun açmış bununla beraber long pozisyon 14.806 olmuş.
Analiz edebilecek varmı.
efg hazirran vadede 12.348 lot pozisyon kapatırken. ( kalan 94.024)
ağustos vadede 11.611 lot uzun açmış bununla beraber long pozisyon 14.806 olmuş.
Analiz edebilecek varmı.
Amatör yatırımcı
Dow 8500 e doğru düşsün bakalım, bu hafta ilk önce o düşecek ardından biz takibedicez anlaşılan...sanırım çarşamba günü dow açılışı eksi olacak o zamanlar bizde kısa vadeli dip yapıcazmı nedir? herneyse, çetrefilli bi Eylül - Ekim ayına kadar düşüş oluşacak demeye devam ediyorum, ağır ağır ineceğiz bu merdivenleriHedefimiz 30000-32000 aralığı biyerler işte, saygılar...
djı kapanış tahminim 8550
Geceye kısa
Herkeze iyi akşamlar
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bir bilen değilim ama bir mesaj yukarıda yazıyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
son anda FLAT kaldım az daha basıyordum tuşa 325 ten alıyordum LONG u...vazgeçtim yarını görelim...
bunu daha evvelde gördük...dışarısı kötüyken tuttular vadeliyi dax fdow iyiyken verdiler...tecrübeyle sabittir.o nedenle yarını görmek daha doğru olur diye düşündüm.sankim gelene malı kilitliyorlar gibi geldi.bakın biz düşmüyoruz sağlamız gelin LONG layın gibi yani.ne bileyim ya kafa bi ton oldu vallahi billahi
yoksa normal şartlar altında bu yurtdışına böyle duran piyasa sanırsın 50.000 olacak...olacak mı lem yohsam![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri