Pala 70 000 gösterdi şimdi ne olacak bakalım...
Eskiden düşüşlerden önce teorik fiyatın üstünde işlem görürdü şimdide tekrar edecekmi acep...
Pala 70 000 gösterdi şimdi ne olacak bakalım...
Eskiden düşüşlerden önce teorik fiyatın üstünde işlem görürdü şimdide tekrar edecekmi acep...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Anlaşılan o ki bu GE elindeki garanti hisseleri yukarı fiyatlardan birilerine kakalayana kadar garan düşmeyecek. Garan düşmedikçede endeks düşmeyecek...
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
stop loss 70500 de duruyor
bence kıramayacak efsunladım orayı
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
istoplar yükseltiyor üvv ..
2013,00
kamera şakası...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
aps 227297 ve apsd 9209 sabahtan beri bahsettiğimiz hareket devam ediyor.. herhangi bir geri dönüş emaresi yok aksine abartmaya başladılar.. ya ters ayaktan short toplanıyor karsılıklı olarak pozlar açılıyor yada göründüğü gibi yükseliş bu hızla devam edecek.. işin garip tarafı halen short paniği oluşmadı bu süreçte.. bide bunu oluştururlarsa çok can yakar.. örnek Yunanistan imf yardımı + ab yardımı kesinleşirse seyreyleyin cümbüşü... dehoyy dehoyy 75 k ne ki endexte ? bu yakıtla tüm shortcuların hesabını kurutana kadar yükselirler ve vade sonu yüksekte kapanır herşey.. taşımasına gerek bile kalmaz.. karsıt poz almak için uğraşmaz bile...
short tehlikeli.. stopploss sart..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
70250 yeresınden teknık olarak LONGLARI realize ettim short sinyal gelmeden short acmam...
kolladıgım bir direnc var orası kırılırsa tekrar longa bınerım gayri...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Ebemize atladılar!
70350 yandı vayyy .. nerelere geldik .. üvvv
2013,00
hadi palam sen beni kırmazsın sakın yamuk yapayım deme
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri