ZASAN, bu adama 4000 maaş artı telefon artı yıllık 5000 eğitim paketi artı özel sağlık sigortası verir...3-4 yıl sonra tecrübesi arttıkça be başarılı da olursa 10000 e doğru gider maaş..aslında ben transfer olacaktım ama SAZAN, vücudumda rengi siyah olmayan kılların sayısının fazla olduğunu düşündüğü için olmadı o iş
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
ha yukarda 70 700 var o ayrı...ben yaptıım karlı işleme ve overalldakı artısa bakarım...
--Eksiklik Kendi Özümde--
saat 15.00 sonrası
Yorum Yok Long Devam
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
artık yenı sınyal gelsınde kontrat arttıralım gayri hem shorttaki arkadaslarada ayıp oluyore pelam...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
69.650 üstü psikolojik savaştır.............
kapanış bu rakkamın üstünde olursa..şortçular bu savaşı kaybeder......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Sevgili Astatin,
İşle ilgili soruyu şundan sordum.
İlkokul 5'de okuyan kızım var ve lise giriş sınavı maratonuna başlayacak.
Yılda özel okulların bazıları, Harward hukuk, yurt dahil, yabancı ögrenci (ABD vatandaşı değil) yıllık ücretinin neredeyse 2 katını alıyor. DErsenelere ve özel ögretmenlere de ayrıca para ödenecek. Herkesin ilk hedefi 1. Sıradaki okul Galatasaray lisesi. (Bu kişinin lisesi) Sadece ilk 200 kişi girebiliyor. Sen düşün eğitim ziestem'imizin halini ve eğer iş bulmakta zorluk çekiyorsa , sonuçlarını.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
neyse yanıldım longçu arkadaşları tebrik ederim
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri