short yeniden...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
histem alacaklar diyor..sistem, artık düşünme yorum yapma oklarımı takip et diyor![]()
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
yarın yukarı gapli bir açılış, sonrasında saat 11:00'a kadar gapi doldurma işlemi ve kalıcı şelale...
senaryo bu PY tamam mı. bugün tam istediğim gibi hareket ettin, afferin.
yarın da devamını bekliyoruz senaryonun.
veeeee, motor!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
gelde bu gece pozda otur
heralde flat geceye...
Konu bull market tarafından (05.05.09 Saat 17:02 ) değiştirilmiştir.
462000 kontrat..way canına...bi taraf püskül olacak ama kim
Yarın endeks 100 için 34000 öngörüsünde bulunuyorumsistem satta değil, tüm periyodlar alda, yarın olmasada bu hafta bu rakamları görmeli, olumluluk halinde bu rakamların üzerinde olacaktır, vob ise bugün 42000 e yükselerek iyi iş yaptı, ama oradan satamadık, tam al sat günüymüş ama ne yapalım, ilave uzunlarıda kapattım , geceye yinede uzunda kalıyorum, Hafta daha bitmedi, iki günde olan oldu artık yeni tepeyi kollayacağız kısa için, saygılar....
19. iş günü kar durmak yok kar yazmaya devam.Full short gece.Bu dow 8000 lere yaklaşacak bu gece.Görmüyormusunuz.Uçuyor dow vob 500 puan çaktılar.Boşuna bakmayın melül melül.Short zamanı net sattayım.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri