İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
dow 8500 e değerde fena satış yer gibi geliyor...
Demekki 2010 ortasında yada yazında bileşik endeks 10000offf ne feci yaaaa, şimdi tepeyi buluruz yada bulamayız ama sonra ya dip arayanlar 21000 derken 10000 e düşersek
çok çok fena, bu durumda 2012 ye kadar bileşik endeks 48000 leri falan unutsa iyi olacak...saygılar...
İşte sersemletme çalışmalarına yeni bir düşüş daha, spot düşmüyor vobu basıyolar farkı artırıyolar, psikolojikman korku salıyolar...
Sistem sata geçmedi, sanırım 41000 altında biyerlerde düşerse geçer, ben en iyisi 40750 altında short olurum kuralıma göre hareket etsem daha iyi yoksa uzunları kaptıracaz valla![]()
Bunlar kadar iyi niyetli adamlar görmedim sağolsunlar.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
pambık..bak fiyat 250 hala sat yok.. bu arada pozisyon alırken sistem, karlı poz kapatırken histem metodu iyi rating etti bugün![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri