madem başkasına yararın yok, yetişemezsiniz diyorsun. neden pozisyon yazıyorsun o zaman Gökhan? amaç? makara dersen gülerim ama yaptığın makaraya değil...
senin durumun buradaki çoğu kişiden farklı Gökhan. ben sana hiçbir zaman pozisyon yazma demedim. demeyeceğim de. ama asla sana göre pozisyon alınmasını tasvip etmiyorum da. bunu da hep belirttim.
ama bazı kişiler var ki, onların pozisyonları belli bir üye sayısı tarafından takip ediliyor.
birisinin pozisyonu 10 kereden 8'inde artı yazsın, onun takip edilmesi kadar doğal bişey olamaz.
senin pozisyonlarında böyle bir istatistik tutulamayacağı için, sen bence bu konunun dışındasın zaten. dediğim gibi, seninki farklı bir durum.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bundan sonrası çok önemli.Daxın 40 puanını yedik.Tahminim aşağı devam edecez.
sistemin alışı yukarda kalmışdı..
sabah 200-300 puan eksiyle açılırsa flatlayıp duruma bakacaktım....
açılış canımı sıkınca hatalı sistem dışı işlemler yaptım......
başta kendimi ve okuyan arkadaşları yanıltmayayım diye biraz hava aldım geldim......
şuan hala sattayız.....
normalde sıfır işlemle devam etmemiz lazımdı.........al verene kadar.....
dediğim gibi al verirse 400-500 puan yukardan verir ve eksiyle başlarız diye düşünüp sistemden önce hareket etmeye kalkıştık......aldık agzımızın payını...
saglık olsun.......
en son 36150 kısa devam hala.....
AL VERENE KADAR
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
işlemci psikolojisi işte, uzun bir trenden iyi ekmek yedikten sonra gözü bir önceki trendde kalır, en ufak eskiye doğru bir harekette aha tekrar başlıyruz der.
hiç işlemsiz dün sabahki kısalarla devam.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri