sn.şengöz'ün güncel yorumunu okumanızı tavsiye ederim.
sn.şengöz'ün güncel yorumunu okumanızı tavsiye ederim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Sistem mistem bilmem de beynim net satta ve bu akbank ile bugün burası manyak düşecek.İnşallah.Azıcık güçlü olduk diye kimse gaza gelmesin.Hepsini satacaz bugün dowun falan.Bugün farkı kapayıp kapayıp açacaklar.Seans sonu da vurgunu yapacaklar ve dow bu gece de düşecek.Çizginin altına indik artık.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (21.04.09 Saat 10:05 ) değiştirilmiştir.
yoh atamam link falan
http://blog.borsanaliz.com/
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
pozisyon yazmak, beraberinde bir sorumluluk getiriyor arkadaşlar.
yaptığınız her işlemi yazma zorunluluğu hissediyorsunuz vicdani olarak. çünkü genele gerek yok 1 kişinin bile sizin pozisyonunuz gereği pozisyon alıp zarar etmiş olma ihtimali bile insanı rahatsız eden bişey.
her ne kadar sn mbm'in pozisyon açma kapama şeklini beğensem de, ona hak veriyorum.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
evet ama mbm abi sadece yazıo herhangı bı ısrarı yokkı al sat yonunde..seslı dusunuyo yanı..burda bu yuzden sıkayetcı olcak bırı varsa vob u bıraksn o zaman..fikir fikirdir uymasam da degerlendrmek gerekir..ihtimaller tabi var ama bu piyasa zaten kaypak..vicdani sorumlulk duyabılmek ıcn ya kasıtlı davranmanız yada al sat tavsıyesnde bulunan bı rolde olmanız lazım kı bence ıkisi de degil..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
yürü be dolaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr!!!!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Beni hiç de rahatsız etmez.Başkasının emeği ile borsada para kazanmak isteyen tiyo şu bu peşinde koşanlar asla mutlu olamazlar vobta.İsteyen zarar eder isteyen kar hiç de umrumda değil.Batan da batar.Kör değiller orada yazıyoruz sürekli hızlı işlem yapıyoruz yetişemezsiniz diye.Hem herkes kendine yöntem bulmalı.Başkasının emeği ile para yapılmaz burada.
Dax dünkü yerde vob spot daha aşağıda.Şelalenin en kralı geliyor bugün.Ben 1000 puan düşecez diyorum bugün.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri