Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Short time.No ralli yes şelale.
sabah sabah psikolojiyi bozduk.......
36150 kısa tekrar........
saçma sapan işlemler yaptım...
en son 36150 kısa ..
bugun başkada pozisyon yazmayacagım arkadaşlar...
herkese bol kazançlar......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
USD/NOK yine şorta geliyor.
gel güzelim gel canım gel bitanem.
bekliyorum tepede Selçuklu sopasıyla.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
yok almak için sormadım..meraktan..1,60 maliyetli var bende de.bende ellemedim..ortalamalar kırdı geçirdi birbirini.bugünden sonra sonra da çıkış olması lazım.yarın geri çekilebilir ama..
imf gelebe kadar coşturucaklar anlaşılan..haber geldiği anda dönmek lazım kısaya..
SN mbm pozisyonlarınızı ilgiyle takip ediyorum pozisyonlarınıza yazmaya devam ederseniz sevinirim. kolay gelsin
evt mbm abi,poz yazmakta bi sakınca yok..kaldı kı siz sadece yaptgınızı yazıosunuz kimseye olumsz bı katkıda oldgunuzu sanmıyorum..ama yine de karar sizin.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri