way beaaa...dünya göçtü..ama biz VOB da hala Cuma kapanış değerindeyiz....var yine bir tezgah hazırlığı amma... acaip hayvanlaa benziirler
sabahın en ıyı alıcı alaman 1900 tane mal caktı buralardan
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
127.90 eur/yen kapatılır opulur amcamlar...
alamnın 3800 lotu var kapatır mı burdan acepadam tam sıyırmıs ne guzel oyun oynuyo 500 puan zararla 3000 lot dondurdu nerdyse
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
dow f 7960***7940 aşayasında 7820***7750 hedef eder. dikat olun
XU100 SPOT icun 29000 asayası yukselme devam icun risk eder cunki 27420 potans olur 29000 asayasında.
amma 29000 üstesinde kaldımı normal
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bay BULL,
Ben ne diyeyim..675 puan karı kapdıktan sonra kaşınmam..apartta beklerim..kim kimi köfte yapmayı başarırsa, onun yanına ilişir eh üh merhaba bende sizdenim deyip girerim olaya..ama şu an taraf tutmuyorum..gerçi senin göbek de pek besili duruyo ha...şöyle şap şap..iyi çevirme olur..yağlı yağlı
![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri