ANNA
![]()
ANNA
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bizim piyasa yanulmayacak, çarpılacak resmen diyorum, kütürt diyede bi ses çıkarabilirsaygılar...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Akşama yurtdışıda gümledimi, değme gösterge yukarıyı işaret edemez hale gelicez diyorum, haaa, belki haberle yatayda tutunmaya çalışabilirler, ama sonuç bence değişmeyecektir, ne bitmek bilmez yukarı hareketmiş yav, hiç olmazsa üç dört bin puan düzeltmesi olması lazım diyorum, saygılar...
37350 üzerini beklemiyorum artıksaygılar...
bınnar yine ayı mı katledecek ne edecek çok sinsi duruyor vadeli.vermiyorlar bi türlü.
hayırdır inşallah gerçi ortalıkta ayı falanda kalmadı olanları kıtır kıtır doğradılar zaten.ben saklanıyordum inimden hiç çıkmadım yoksa pambık postumu yüzmeleri tulum çıkartmaları işten bile değildi.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Ahanda spota çakıyolar![]()
Arızanın biri aykırı aykırı yukarı çiziktirmese bu piyasa çoktan gümlediydi, sabahtan beridir aykırılıkla kafa bulandırmaya çalışıyolar, belkide çokkısada al sat yapanları atlatmayı başarıyolar artık bilemiyorum, saygılar...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri