sistem sabah 425 den al verdikten sonra hiç sat vermedi..hatta 375 de ikinci al ıda yapıştırdıç..ben tırso flat..sıccah sıccahah karları okşuyorum..
37450 uzun......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
USD/NOK şort noktasına geliyo.
az bişey daha alırlar nasıl olsa.
yemeğe çıkıyorum diye birazcık erken shortladım lem, elinizden geleni ardınıza komayın lem.
güzel bi noktadan kapatmadan inmem o pozisyondan haberiniz ola büyük paraları olan vatandaşlar.
hadi herkese afiyet ossun.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
eur/jpy 127.90 take profit olur sonra biraz tepki bekliyorum
37400 verdik geri.......son işlem zararına
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
he he heeee, nasıda veriyolar ama, çıktığı gibi iniyo fiyat, bu iş buraya kadar bence, artık shortlar rahat eder, saygılar....
az daha al verecekti namussuz, bundan sonra kesin karalıyım vobta sistemli olacam çünkü hem iş güç koşuşturmaca, hem vobta histemle trade etmek çok zor.
dax fdow yamuldu bizde tık yok bu nasıl iştir yaw?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri