GBP/USD'deki obonun ekonomi kitaplarına koyulmak üzere oluşturulduğunu düşünüyorum!
hey yavrum heyyyy! gel aslan parçası gell... şelalenin hası mısın nesin yaklaş helee!![]()
GBP/USD'deki obonun ekonomi kitaplarına koyulmak üzere oluşturulduğunu düşünüyorum!
hey yavrum heyyyy! gel aslan parçası gell... şelalenin hası mısın nesin yaklaş helee!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ANNA ZIESTEM
![]()
Konu fXci tarafından (20.04.09 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bir haftadan fazladır short kovalamaktan sıkıldım, shortları tutup tutup bıraktım sonra tekrar tuttum, sonunda iyi zarar oldu, al sinyali iplemeyecem dedim, ama zaralı çıkan ben oldum, şimdi gelinen noktada artık piyasa aşağıya dönmenin sinyalini verdi diyorum ben, nihayet beklediğim dönüş geldi çattı diyorum, nereye giderse gitsin, short kovolamaya devam benbugünde 38000 falan görmez, düşüşün ayarını yapmaya başladılar, bakalım kısa beklemeye devam, ölümüne, yani portföy yoketmecesine
saygılar...
yine ala doğru gidiyor bu sistem lanet olsun ya.
Bugün sistem çarpmaca oynuyorlar gene 5 dklık çabuk sinyal veren sinyalleri fena çarparlar.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
37400 sularında gezindikce al gelir voba..
iki hafta önce gün içerisinde 33,000 den 36,000 e böyle fırlamıştık dışarısı -2 lerdeydi ve biz düşmüyorduk.. gene aynısını yapıyorlar bakalım ne olacak !
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri