sebebini görsel olarak açıklamak isterdim ama teknik imkanlar kısıtlı![]()
sebebini görsel olarak açıklamak isterdim ama teknik imkanlar kısıtlı![]()
Onun alacağı cukkaları zor indirirsin cebe.36500 full short devam.8000 altına inmemeliydik yeniden.İndik artık güle güle.Niagara time.Sabahtan beri garan ve isc dow daha yukarıda iken önceki tepeyi gecemedi.Garan 4 kademe altında kaldı.Demekki baskı vardı.Vob ve imkb bildi yine.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (14.04.09 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.
850 biraz daha long yaptım
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
sanal 750 alış show time![]()
eğer bugün dji düşerse hele birde okkalı düşerse bloomberg manşetini söyliym size...
DJI slumped amid credit and GM bankruptcy concerns
hep aynı terane çünkü DJI yükselirse kredi krizinin aşıldığı düşüncesi ile yükseldi, düşerse kredi krizi yeniden cortladı pardon hortladı şeklinde manşetler atıyorlar...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bu fxci senin tahtına göz dikti gökhan..![]()
piramit şorta devam her fiyattan mokok
dji 7930 da durur mu ona bakmak lazım
825 shortları 725 kapadım
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri