gömün .....
histemlere gelesin PY aldım kucağıma seni![]()
gömün .....
histemlere gelesin PY aldım kucağıma seni![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
teknik bilmeden biraz zor dalıp çıkma olayı.. gokhanın feci bir teknik bilgisi var buna inandım. korkusuzca alıp satıyor teknik yerlerden heerhalde..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
35850 gelse affetmem full lonf olurum sonra 36150 full cort olurum35850 altında full cort olurum 35000 beklerım oyle sonra full long olurum
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
teknikle ilgisi yok abi...sadece momentuma bakar...ama çok hızlı olacaksın...durduğu yerde anında döneceksin...25/50/100/200 ne alırsan hareket durdu hop hemen terse...kısa vadeli tıkanmayı gördüğün anda tornistan öteki tarafa....bi gözün burada diğer gözün DAX ve FDJI da olacak...
pozu aldın 25/50/75 puan terse geldin hop hemen ters yöne gerekirse tekrar terse...zararlara takılmadan yola devam...gün sonu bakacaksın bilançoya...hızlı olmak lazım ve düşündüğünü o an uygulaman lazım.eyle mi beyle mi dersen iş işten geçiyor.
Konu TÜRKOĞLU tarafından (14.04.09 Saat 15:58 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bu konuda tecrübeli birisi olarak size tekniği konusunda (belki de biliyorsunuzdur) bir tüyo vereyim.
hep siz mi yardımcı olacaksınız, bi kez de biz olalım di mi.
pozisyon açtığınızda, karşılığını da yazın, emri gönderin, sonra emir düzeltmeye basıp miktarını girip, eliniz "emir düzeltme miktarı" tikinde bekleyin.
aktifte işlem yapmaya kalkarsanız, sistem hızınız yetişememenize yol açabilir.
kolay gelsin, bol kazançlar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
piramitli şorta devam...never ended movie quiz
gokhan okuyosan senden once aldım 900 dengoruyorumki sen 950 den aldın simdi
Konu fXci tarafından (14.04.09 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.
normal enorton üzülme trendde kazanan yatay ve kanalda kaybeder.
bende yatayda iyi para kaldırdım, güçlü trende yakalnınca zarar ettim olur böyle şeyler mesela bugün bir 60m grafik kanalr falan hazırladım,şu saate kadar sanal işlemler yaptım 1500 puan civarı karım var neden dersek adım üstünde traderlik ruhuma işlemişama gel görki kendimi nadasa aldım
not:36000 altında kapatırsak bence 34300-500 aralığı 1-3 iş günü içinde banko![]()
Konu traderx tarafından (14.04.09 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri