ilaveten bahsettim,
range trend yoktu, artık range ternd var dedim,...
bu range trend
148009 (+) da final edecek,..
bu benim düşüncem,...
ayıdan kurtuluş,
range
tükeniş 148009 (+)
ilaveten bahsettim,
range trend yoktu, artık range ternd var dedim,...
bu range trend
148009 (+) da final edecek,..
bu benim düşüncem,...
ayıdan kurtuluş,
range
tükeniş 148009 (+)
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
indregandi (28.12.17), kemo (28.12.17)
burada tek sıkıntı var bu adamların abanmaları,...şunu yapsalardı örneğin son dibe 3-5 bin puanda dalgalanıp sonrasında 148009 (+) ya
6 hafta için yönelselerdi,..
yok malesef öyle yapmıyorlar,..allah ne verdiyse,..limiti veriyorlar,..endex böyleyken
usdtry de
3.73 mü dedik, 63 mü hatırlamıyorum şimdi,...bkz ilgili geçmiş analizlerimiz,..
3.50 civarlarından 3.38 yapıp 4 e gitti nerdeyse oradada abandılar,..tahminimiz 2 kat geçtilerdi yine
bir önceki 3.9422 de de abandılar,.. over shoot yaptılar,..
yani allah bellarını versin bu şeRRoların, üstüne bir de hükümet teşvikleri tuzu biberi,
Kredi Garanti Fonları şunlar bunlar,
bu hükümet kimin parasını kime teşvik ediyor,..halk olarak benim böyle bir gündemim yok, benim paramdan vergimden zibidileri doyur besle diye benbir şey söylediğimi hatırlamıyorum,..
düzgün yönetin ülkeyi,..
bir de borsayada el attı bu siyaset, artık çok sırıtıyorlar,...beka kaadları türedi bir bir,...ve alayı ilk 10 hacimdeler, şimdi bakın aselsan 2.halka arza hazırlatılıyor,..THYAO lar, ipek böcekleri ve kozaları,..
demirciler,...ereğlisi kardemiri,..halkbank
geriye kalanlar sanırım ABD kaadı,...
short pozisyon açtığımızda karşılaşacağımız en büyük sıkıntılarımız bunlar,....
dolaysıyla palaya gün doğdu,..hükümetin veremeyeceği noktaya kadar abanacaklar,...
oynama alanları mevcut o nedenle tahmin seviyesinin 2 yada 3 katı bundan yapıyorlar,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
o nedenle nizami günlerimiz yok,..
macro siyasetin tüm dünyada beslediği a simetri, burada terse 2. kat vurgun yapıyor,.....
akape
a simetrik parti,
15 sene atatürkü kötüler,
bir gün gelir atatürkçü olur, suriyeye asker gönderir, diğer gün askerin bulunduğu ülke yönetimine terörist der,..
suriyede gelip askerini arkadan vursalar teröristler yaptı deseler ne yapacaksın,..malum rusya himayesindeler,...ve sen ruya ile oldukça iyi ilişkilerdesin,...
darbeci fetöye ne istedikte vermedik der,..
bir gün abdyi topa tutar, diğer gün tomahawkın üstünde suriyeye yağar,..iyiki attınız der,..
filistinin topyekun savunmazda, doğu kudüsü başkent yapar,...
fırsat bulsa çözüm sürecine yeniden başlar,..
şimdi buna bu kadar imkanı kim veriyor,
cehepe,
ah cehepe ah,...
sende a simetriksin,..
tamda bu zamanlarda ne işin var senin hedepe ile kolkola girmekte
şu son verdiğim graf üzerinde körleme yapan saatlik barı kim bulacak,...???
5 lik
7 lik destek 139525
14 lük destek 139450
GRAFİĞİNİ VERDİĞİM 5 LİK SİSTEM şimdilik satta,..
onunda desteği 139525,
139525 i aşağı alabilirsek,..
saatlik simulasyondaki oyalanmalara girmiş oluruz,...
bu da az yada çok realizeler yapar,
tahminim 6 saat sürecek bir oyalanma yada yatay piyasa,
14, 15, 16, 17, 18,.......09,....
yarın 10 barı,
ya short olarak düşer, yada tekerrür de yeni zirvelere yükselir
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri