günaydın
günaydın
indregandi (28.12.17), kemo (28.12.17), rüzgar (28.12.17), TIFIL (28.12.17), tutku (28.12.17)
günaydınlar cümleten
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
S.A Gününüz aydın kazancınız daim olsun..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
indregandi (28.12.17), kemo (28.12.17), tutku (28.12.17)
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
horoz20 (28.12.17), indregandi (28.12.17), kemo (28.12.17), tutku (28.12.17)
gunaydın dostlar
horoz20 (28.12.17), indregandi (28.12.17), rüzgar (28.12.17), TIFIL (28.12.17), tutku (28.12.17)
Saatlikte
saat 13:00 dan sonra trend yataya sarabilir yada az çok realize olabilir,..alt sarı oklar
13:00 14. BAR,...
14:00 15. BAR o nedenle (14 simule tamamlanıyor, bu esnada fiyatlarda az çok değişmeler olur) üst sarı oklar
Yataya sarmak daha bir doğru sanki,
((çünkü 6 bar civarı bir körleme var, bu körleme tüketilmeden ciddi short olasılıklar gündeme gelmez diye düşünürüm daha çok realizemsiler yada yataya sarmalar, yada dahada çıkacakmış görüntüleri olabilir,..))
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Başarılı bir VOB çuyum.
horoz20 (28.12.17), indregandi (28.12.17), kemo (28.12.17)
zamnda son analizim
30 haftanın son kalan 14 haftası idi,..sıkıntılı bir yerdi işte sıkıntılarla geçiyor,..
ilk 8 hafatsını yatay son 6 haftasını trend demiştik,..
günlük grafiği önümüze alıp bakarsak bu 8 hafta boyunca günlüğün yatay olduğunu görürüz,...
önümüzdeki hafta 6 hafta başlayacak,...
bu 6 hafta için öteden beri trend konuştum,...ve 148009 (+) burada olabilir dedim,...
dikkat edin fiyatlarda
136882 ikinci hedef üstünde 148009 (+) izlenimi vermeye başladılar,...
sayın tıfılın da verdiği grafiklerden anlayacağımız bu izlenimlerdir,..
uzatmayayım,...
zaman analizi geçen hafta verdim crasha doğru saydım,..
bir crash olasılığını
20, 26, 45 haftalar için ve daha çok 45 .hafta için olası dedim,..
şimdi bu kalan 6 haftada 148009 (+) giderse 45. tamamlamak için ne bok yiyecek,..
çünkü 148009 (+) son hedef,...
o nedenle,
bu kalan 6 haftayı
bana terste atabilir,.... (realize olur)
148009(+) yada gidebilir, ???????????????????????????????????
daha değişik bir ifade ile,
şu yılı dolanalım bir,..
bu beka kaadları blançolar içinmi böyleler, yoksa sinsi akape alımları bir arınsınlar,...diyelim beka kaadları o şekil, banklar ve sanayii buna eşlik edecekmi,..sanyaii realize ederse beka kaadları düşeni ne kadar savunabilir
???
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri