YATIRIM FİNANS stop yapabilir kısaları -1000 civarıdır![]()
YATIRIM FİNANS stop yapabilir kısaları -1000 civarıdır![]()
yine mılletı alstrıp alstırp patlattılar yukarı..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
EFG'yi short tarafında olmak üzere dolar sahasında görmek enteresan oldu...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Konu hilmi tarafından (19.03.09 Saat 16:11 ) değiştirilmiştir.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
30475 den fulledim kısaları![]()
Konu Larossıan tarafından (19.03.09 Saat 16:18 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
gerçekten sisteminin başarısı çok güzel larossian.. sistem seni sata geçirmeden piyasa coştu..![]()
ben de sistemsizlerdenim..tek sıstem kendım.mekanık sısteme de ıhtıyac duyuyorum arada.yanı ınsan tutuncak bı dal arıyo bazen.ben pıyasa goruslerımle hareket edıyorum nerdyse tamamen..o yuzden sısteme uyma yada uymama psıkolojısını de bılmıyorum.bıldgm her dam pıyasanın bırılerını terse getrmek ıcn bazı araclar kullandgı.bu bazen salt teknk analiz bazen sıstemler bazen de pg pç olayları..hepsnı dönem dönem kullanıo..umarım bız yakalanmayan hep kacabılen tarafta oluruz..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Lakin bu seviyelerde epey sıkıntı yapacaklar ve yukarıları zorlayacaklar gibi geliyor bana, bu zorlama yarın ilk seansda devam eder sanırım, zaten yarın haftanın son günü, kısaların bana rahatsızlık vereceği seviyeler 31600 seviyeleri olur, ama yinede rahatsız olmam... vadeli kesinlikle 40000 falan olmayacak sonuçta, kaldıraç azaltır yine beklerim kısaları, ayuluk iyidirsaygılar...
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri