iş ile efg ikilisi çıldırdı...
şortlarım duruyor -550 points tersteyim.hoş olmadı...
canım sıkıldı be dünden LONG tuk 29.300 sabah 600 den verdik 300 puana kara sevindirik olduk.tutsaymışık +1.000 points...birde üstüne terse düş...
yazık...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sN.SEYYAH sen short yazdığında bende shorttum. 175 puan terse gelince kapattım.sonra 30 dan long açtım çok şükür zarar çıktı. Umarım kurtarırsın bu arada bende yeni sistem oluşturma çabaları içindeyim.Gerçi arkadaşlarınki kadar profesyonel değil ama inşallah işe yarar bişey bulacaz!
EFG'yi dolar short tarafında olmak üzere dolar sahasında görmek enteresan oldu...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
gün sonunda artı makas da göstersinler tam olsun...
30500 civarı yukaryı aşılamazsa tekrar 29xxx li seviyelere geri çekilme ihtimalimiz var olsada.
30500 üstünde net 32000 potansiyeli olur ama fake yaparlarmı bilinmez.
Fake kırılım ihtimalini lehimize çevirmenin yolu tek tuşla işlem yapmamaktan geçiyor.
Teknik seviyelerde pozisyon açarken veya kaparken , maliyetlenmeyi minimum iki parçaya bölerek , aceleci davranmadan ve zamana yayarak yapmak benim daha sağlıklı hareket yapmamı sağlıyor.
İnsan fake yediğinde aksi yöne pozisyon almaya üşeniyor ve hareketin nereye varacağını bile bile arkasından bakarak izlemek zorunda kalıyor.
Konu haguan tarafından (19.03.09 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri