xu100 uzun vade kanal desteğine dayandı. altayın dediği gibi bencede tepmeli. oldukca güçlü bir tepme olabilir.
xu100 uzun vade kanal desteğine dayandı. altayın dediği gibi bencede tepmeli. oldukca güçlü bir tepme olabilir.
Sn gnome biliyorsunuz gandi ustad 27si gibi bir dususun baslayacagini bunun da 8+9=17 gun surecegini yazmisti. Hedefin de 100 ve 103 bin oldugunu soylemisti gitmeden once. Bu da 16-17 hazirana kadar bir dusus demek. jelibon ustadin da 13 haziran papatyasi var.
Dun EKGYO'nun halki arzi aciklandi. Buyuk halka arzlar ortalama yuzde 4.5 civari endeksi dusuruyor. Tahta isleme kapatildi 12 haziranda acilacak.
Haziran ortasina cok sey birikti gibi.
dolar/TL ye 1.8800 a 1522 adet verdiler üww
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu oluşan üçgen ne tarafa kırarsa o tarafa hızlanırız...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
106 hatrina pasiflerle 105900 yarim poz kisa.
Yolda idim cepten bile takip edenedim.
Ama spot diplerken vob diplememis.
ABD eksisine eksi gap e oynadim.
Aylik kapanislar onwmli idi.
Mallar el değistirmis eeee nede olsa yaz geldi denize gitmek lazim haftaya şenlik var,,İYİ TATİLLER,,,,
Ibne olan ha evet o işte ibne olan
Arkadaşlar,
bu formun bir özelliğini sizinle paylaşmak istiyorum.
Isteğiniz kişiyi ayarlardan yasaklayabiliyorsunuz.
Böylece yasakladığınız kişinin yazdıklarını okumak yada mesaj almak zorunda kalmazsınız.
Böylece sizinde huzurunuz kaçmasın.
Benim yasaklı listem belli.kafam rahat.
Huzurum yerinde.
Son sözüm..
Insan kendisini nasıl bilirse karşısındakinide öyle zanneder.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sayın gnome iyi misiniz?son düsüste dikkat etmemiz gereken rakamları paylasırsanız cok sevinirim.
Teşekkür ederim. İyi ki hatırlattınız. Gına geldi artık. Adamın aklına sadece üç organ geliyor. Neyse inşallah bu son olur.
Gnome üstadın yazmasını bekliyorum.
Yasaklı liste oluşturma adım adım yazayım benim gibi aramasınlar.
Bu sayfanın üst solunda>>>> profiliniz>yasaklı listesini düzenle>listenize bir üyeyi ilave edin>
Boş satıra niki yazın sistem otomatik yakın isimleri sıralar, siz üzerine tıklarsınız biter
Vob takas gordum de spot takas goremedim cuma gunune ait.
Spot cuma tajasi ne olmus simdiden tsk.
ABD eksisine oynayip kisa kaldimdi.
104000...104500 uzeri kkaldigimiz surece 106000 lara bir tur daha atariz sanjrim.
106 uzeri de cepye gelecek hafta icin bakalim nerden cikariz 106 uzerine.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri