günlük trade için
107,825 den chortladım..
stoploss 108,850
hedef. 105,825 ????
günlük trade için
107,825 den chortladım..
stoploss 108,850
hedef. 105,825 ????
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Günaydın, hayırlı cumalar
-Kestane kebab , şu 108.200 ü bir kırsak . . .
-çok fazla poz açılıyor , umarım longdur (hala shortum 110.600 DEN 3 KONTRAT)
-çöp olmadı hayır . Apsd yukarı hareketin ipuçlarını veriyor .
107.125 altı üstü diyemem , bu kişinin kendi kararı .
Artık öyle ince işlere bulaşmıyorum .
şu an için en garanti long yeri hala 108.200 de durmakta .
Başta Gnome üstad olmak uzere emegi gecen dostlara tşk ler..
Üstad yazmış yazacagını,
kim zarar ediyorum diyorsa biraz kendinde arasın hatayı ..
106.200 flatt..
yeter..
Allah bereket..
tanrı seni korusun Gnome üstad ...
Gözler Kendilerine, Kulaklar Başkalarına İnanır ...
Hissiyatım derki,
sn Polo da ort maliyet dediği yer,
104.500 e kadar düşer,
Gözler Kendilerine, Kulaklar Başkalarına İnanır ...
s.a. hayırlı cumalar..
günlük olarak bakarsak 103700 civarı destek olabilir, durmaz isek 100200 civarı destek olabilir...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
haftalık graf...105.250 altında haftalık kapanış olursa..tehlikenin farkındamısınız...105.250 civarında tarihi bir muharebe olacak...HORN lar bu savaşı kazanamaz...Çünkü PENÇEler aşırı HORNY
![]()
BANGA mühim
bana kısa açiyorsun hedefin nedir diye sorulmuştu aramadım hiç yazıyi uğraşmadım ama 104450 yada 104550 demiştim
alamadım puanı o ayrı
Allah'tan açilişta %40 a düştüm de
kalanı da 106975 SL yaptım
tekrar long oldum 105000 altından ben gibi adam bu kısayı kaçirdi ya
106000 üstü alti bakmak lazım artik
106800 den depmeli idi oynadim ona ama 109 civari gidemedi 104500 den depmeli idi 550 yakti birakti
çok sağlam deperiz Ağbiler buradan
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri