69.650 benim geçen haftadan gördüğüm olabilecek en yüksek seviye idi...
burdan şort slow traderler için para yapacak inanıyorum.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
son işlemlerim şöyle, 400-450-575 extra cört, sinyal yok, ölesine,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bi önceki zirveyi astı....ımkb 100 de....30 da ise 100 puanı kadı....vob da ise daha çok var o zirveye 71 300 de....
69 650 de...hacim dehset 635...hepsi yukarıda....
tecavüz zevk halinde...polis ellemiyor....shortcu vetan hainleri gomonistler....hala direniyor...PARALARA VEDA EDİLİYOR....
TALAN SON HADDİNDE....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Dax 6050 üzerinde tutmaya başlarlarsa dikkatli olun derim.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bu numaraları hiiiiiçççççç yutmam
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
allahım sana geliyorum tez elden bir ışık ......yetiş yaresulallah.......
BU SONDUR DİYİP SHORT ACAN HERKES....saniyesinde yatırılıp...huşu içinde tecavüz ediliyor....zevk ve sefa karsılıklı....
guzuya gelende....kodu teminatı....gudur ************.....um cevatı....kudur kudurdugun kadar....VERİRSEM NAMERDİM....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
5, 10 satışta,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
69 zaten uğursuz rakamdır ters yüz![]()
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri