dünki kapanış fiyatında 1100 puvan daha soktu.....long ol yat vay anasını yav....long olan malı götürüyor hergün zarar yazıyoruz...yok yok bizden borsacı olmaz kararım kesindir......
dünki kapanış fiyatında 1100 puvan daha soktu.....long ol yat vay anasını yav....long olan malı götürüyor hergün zarar yazıyoruz...yok yok bizden borsacı olmaz kararım kesindir......
imkb 30 için 69950 ve ötesi ....kulvar seçim aşaması...ne yaparı bulan kene gibi emer ..
600 şort ... benim icin agır pozdayım artık her puvan degerli
69.450-475 full short..
abicim bence 70000 üzeri yok ben her ihtimal 70500 stop yazdım zaten orayı görürse 100binleride görür burası orasıda yok artık yani bir yıl geçmiş en uzun süren boğa piyasası bu olmuşşş daha nereye gidionnn uzayamı çıkcan mubarek
yemez bence şuan tuzak yapılıyo bugün dişini sıkan şortçu rahat edecek diye düşünüyorum
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
otuz milyar dörtyüz elli bin tl piyasa değeri bir şirketimiz (vatana-küresel-millete hayırlı ol...n) olmuş..hem de bu işlem hacmiyle ne harikalar yaratıyor...
Bir fıkra vardı
Bir papağan ile bir eşşek ucağa binmişler ucakta havalanmış.bunlarda yanyana oturmuşlar.Papağan hostesi cağrmış bir su istemiş hostes getirmiş suyu .Papağan vazgectim demiş al bunu götür.hostes geri götürmüş suyu.Biraz sonra bir daha su istemiş hostes yine getirmiş Papağan yine vazgectim al bunu götür demiş Hostes yine geri götürmüş.Eşşek sormuş niye böyle yapıyorsun diye Papağanda hic ib..lik olsun diye cevap vermiş.Bu iş bir kac dfa tekrarlanmış her seferinde hic ib..lik olsun diye söylüyormuş.Bu defada Eşşek hostesi cağırmış su istemiş hosteste getirmiş eşşek te vazgectim geri götür demiş .Hosteste gidip pilota durumu anlatmış eşek bir daha su isteyip yine geri götür deyince görevliler bunları tutukları ları gibi Ucaktan aşağı atmışlar.Aşağı düşerken Papağan ucmaya başlamış eşeğe sormuş niye böyle yaptın demiş o da hic ib..lik olsun diye cevap vermiş .papağanda len madem ucma bilmiyorsun niye ib..lik yapıyorsun demiş
Biraz gülelim istedim ...ortamı rahatlatmak lazım
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
69.650..de görüldü.......
burası son kale........
üstünde rakkam telaffuz etmem.......
buranın üstünde kalmamalı...kapatmamalı......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
şöyle açılım yapalım, henüz aşırı alış bölgesine girmediler, tahminim 70-75 arası, gelince söylerim, derimki aşırı alış bölgesi, orada fazla tutamazlar, şimdi buna uğraşıyorlar, dışarıya göre geride kaldılar, direnç var, müthiş direnç, ayuları yok edmiyorlar, dağ taş ayı kaynıyor, py buradan düşmezse ki düşürmeyebilirler, buna güçleri var, para onların saç.arlarda yakarlarda, o zaman sokak peşlerine düşecek, sonuçta birileri düşecek,....bu belli,.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri