çarşı hesabı yapiyimmi Ağbi ?
çiktik 91xyz 89 larda tutunduk
93xyz çiktik 90 binde tutunduk
93xyz çiktik 91 binde tutunuyoz
91000 altı kapaniş gelse yetçek bizim KISA lara inşaallah ta
çarşı hesabı yapiyimmi Ağbi ?
çiktik 91xyz 89 larda tutunduk
93xyz çiktik 90 binde tutunduk
93xyz çiktik 91 binde tutunuyoz
91000 altı kapaniş gelse yetçek bizim KISA lara inşaallah ta
** Gördüğünüz gibi ses yok...
fazlası chortlamış..
şimdi 300-500 puan düşer...
oratya çıkarlar o zaman
**111,600 den de vardır.. 112,600 den de.
şu anda chourt olan % 60 dır..
**Ben,Ghome, Polo,Hoti,Maykey long..hayırlı kazanaçlar,
tıfıldan ses yok
Rüzgar,Albica Flat ( umarım chor açmamamışsınızdır. )
Sessiz kalanlarda başlarının çaresine baksın..
YAZDIKLARIM BU..
CHORT LAFINI BİR ÇOK KİŞİ KULLLANIYOR.
HATTA BAŞKA İFADELERDE KULLANIYOR.
HATTA BU YAZDIKLARIMDAN SONRA SYN GHOME DE
''güzeeeeeellll , aynen bu şekilde devam etsinler o zaman ''
''Neyse artık çok fazla yazı yazmanın manası yok .
Iş belli , oluş belli . . .
Ustamın adı hıdır , halimiz budur . . .
Sn.erk haklıymış ; gnome'u dinleyip para kazanan var mı demişti .
Gerçekten yokmuş , kimse yapmıyor ki ''
''Bu short illetinden milleti kurtarmak için özel klinik açılmasını teklif
ediyorum ''
,İFADESİNİ KULLANMIŞTIR.
DOĞRULARI YAZANLARI DEĞİLDE, ORTAYI KARIŞTIRMKATAN BAŞKA İŞİ OLMAYANLARA PRİM VERİRSENİZ , KURTLARA YEM OLACAĞINIZ KESİNDİR.
analizden anlamam diyen birinden, analizin ağababalığı na terfi ettin. 3-5 teşekkürle..senin kafanda hareket edenin vay haline.
çünkü senin durum belli etti kendini.. Daha bu kafayla çok sermaye tüketirsin.başkalarını da telef etme de..
Hani sen büyük beyinlisin ya, ben geyik yapmıyorum bu işi biliyorum diyorsan.5-10 işlemin net olarak yazda görelim..
Pazartesinden başla 1 hafta yaz da sonra konuşalım. O zaman kim küçük beyinliymiş görelim..
Cesaretin varsa...
Ya sen yazdıklarınla ciddi komedyen olmaya aday olduğunu gösterdin.
Anlaşıldı bana ek mesai çıktı. Sorun değil senin gibiler le her gün uğraşıyorum.
Tamam hadi yazayım senin küçük beynine uyup bana kazancı ne olacak.
Yazılarımı bulup yapıştırmayı biliyorsun o zaman eski yazılara bakta ne yaptığımı gör.
Bari bir kazancım olsun. Senin kafan yazdıklarımı da anlamayacağı için net bir şey olsun. Senin yaşın kadar benim borsa geçmişim vardır.
Çocukla çocuk olunmaz derler ama senle çocuk olmaya varım. Sende yaz bende yazayım lakin seans içi yazamam her gün zor, ben direk analiz dediğin yöntemle sende aynı şekilde yaz bakalım.
Çok bir şeyde istemiyorum kaybeden taraf kazanan taraftan adam gibi özür dilesin yeter. UYAR MI SANA.
Bu arada gerçekten senin algında problem var. Bu zamana kadar borsayla uğraşan birinin te.a,tk.a,s.ç,ta.a v.s anlamaması mümkün müdür. Üstelik halen piyasada ise.
Ben geyik yapıyorum demedim ve bu işi bilirim hiç demedim bunu sen ve senin gibiler diyor bende onu anlatmaya çalışıyorum ama imkansız görünüyor.
ÇOK CESARETLİYİM.![]()
Şuan vob 112825 de kapanış tahminim 112200 ve altı. Bugünden başlasın bakalım.
İlk günden yanılmak güzel olur.![]()
günlüklerde yükselen dipler
KISA yım hoşuma gitmiyor bu durum
90614/111600 altına inmeli en kısa zamanda kahraman endekslerimiz
spot100 400 puan yukarida vob 1000 puan yukarida
pazartesi ABD kaynakli +GAP kafamda
ama KISA ya devam
inşaallah yanniş sayiyorumdur ABD yi ve yanliş görüyorumdur
öğlen dax ne yapti ise abd de sağlam bir yukari alacak gibi
birine versem de hesabı eccük poz kapatsa elim gitmiyor yaw
hah kendime teselli buldum uzakdoğu eksilerde olabilir o umudum olsun baree
iyi tatiller
23 nomarali mrsajdaki rakamlardan islem gecsem
Ki gun icindede revizyonlarida bilditdim en canlisindan
En az 2000 puani varmis yaw
Cesaretli çocuktan haber gelmemiş daha.![]()
Uymazmı
Haziran sonuna kadar 5 hafta var.Oyunun kurallarını koyalım.
İki ihtimal var ya belli sermaye üzerine yada puan hesabı yapacağız.
Ben 150,000 lik sanal vob başlıklı bölümde yazıyorum. orda yazmaya da devam edeceğim.Bullmarket de orda paylaşıyor.. ister yeni bir topik açalım. başka katılmak isteyen varsa buyursun.
O sayfada yazdıklarıma bir bakasan Stratejiyi önceden yazıyorum.Sadece
bazı günler takip ediyorum.(bir kırılma v.s varsa hemen ya da önceden yazıyorum.)sen den de o kadar net ve anlaşılır bir paylaşım bekliyorum.
Böylece bu işle uğraşanlar rahatça anlasınlar.
Bunun sonunda kim kimden özür diler bilmem ama, bana teşekkür edeceksin.Nedenini de şimdiden söyleyeyim.Bunun sayesinde kendini disipline edecek ve kendinde bu işten çok şey öğreneceksin, benimde öğreneceğim şeyler olacaktır..
Senden büyüğüm olarak tek ricam, şataşma ve hakaret içeren,aşağılayan tarzını bu süre içinde bir kenara bırakman..
Kim kazanırsa kazansın insanlık kazansın.
abd ve ab future lar kapanişimiza göre 0,50 ye yakın artidalar
abd ve ingiltere pazartesi kapali
abd kapali olacaği günün ertesinde hele cuma günleri hep en tepeden kapar zati
+GAP ilan etmiştim zati geregini de yapabilse idim keske...
ii tatillerrr
Ya arkadaşım gerçekten artık bir şey demiyorum. Yani sanırım senin işin sadece yorum analiz v.s yazmak mı? Yani hem işlem yapacan hem buraya yazacan zor gerçekten.
Ben sayende çok şey öğrendim sağol. Eğer 30 yılda ben zaten disipline olamamışsam bu saatten sonra da olmam mümkün değil.
Hemen ne kadar her şeyi ciddiye alıp coşuyorsun sanırım baya gençsin.
Önemli değil sen analizlerini burda yine paylaş bende zamanım oldukça paylaşırım ki zaten paylaşıyorum.
Seni en baştan kazandın sayıyorum ve tebrik ediyorum.
Benim amacım hakaret etme,aşağılama yada sataşma içeren yazılar yazmak değil elbette. Lakin yazdıklarımı ve birde senin yazdıklarını yaptığın analizler hassasiyetinde okursan anlayacağına inanıyorum.
Zaten yazılarımı anlayamıyor yada yanlış anlıyorsan benim yapabileceğim bir şey yok. Benim yarışmayla yada diğer türlü işlerle uğraşacak inan hiç vaktim yok. Eğer biraz zaman ayırabilsem bu kadar uzun vadeli oyuncu dahi olmayacam lakin insan her şeye istediği zamanda ulaşamıyor ve istediği her şey aynı zamanda olmuyor.
Dediğim gibi sen paylaşımını yap bu kimsenin gözünden kaçmaz. Bende zaten yapıyorum birazda geyikle karışık.
Ama asıl konumuz terste kalan kesimi üzücü olan yazılardan kaynaklandı bunu bir kere daha düşün. Yoksa başka sorun yok bol bol kazançlar senin olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri