177 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Bir defter,bir kalem

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Yer
    iStAnBuL
    Teşekkür Teşekkür 
    14.046
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.873
    Toplam Teşekkür
    1.562 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya sen yazdıklarınla ciddi komedyen olmaya aday olduğunu gösterdin.

Anlaşıldı bana ek mesai çıktı. Sorun değil senin gibiler le her gün uğraşıyorum.

Tamam hadi yazayım senin küçük beynine uyup bana kazancı ne olacak.

Yazılarımı bulup yapıştırmayı biliyorsun o zaman eski yazılara bakta ne yaptığımı gör.

Bari bir kazancım olsun. Senin kafan yazdıklarımı da anlamayacağı için net bir şey olsun. Senin yaşın kadar benim borsa geçmişim vardır.

Çocukla çocuk olunmaz derler ama senle çocuk olmaya varım. Sende yaz bende yazayım lakin seans içi yazamam her gün zor, ben direk analiz dediğin yöntemlende aynı şekilde yaz bakalım.

Çok bir şeyde istemiyorum kaybeden taraf kazanan taraftan adam gibi özür dilesin yeter. UYAR MI SANA.
    Uymazmı
    Haziran sonuna kadar 5 hafta var.Oyunun kurallarını koyalım.
    İki ihtimal var ya belli sermaye üzerine yada puan hesabı yapacağız.
    Ben 150,000 lik sanal vob başlıklı bölümde yazıyorum. orda yazmaya da devam edeceğim.Bullmarket de orda paylaşıyor.. ister yeni bir topik açalım. başka katılmak isteyen varsa buyursun.
    O sayfada yazdıklarıma bir bakasan Stratejiyi önceden yazıyorum.Sadece
    bazı günler takip ediyorum.(bir kırılma v.s varsa hemen ya da önceden yazıyorum.)sen den de o kadar net ve anlaşılır bir paylaşım bekliyorum.
    Böylece bu işle uğraşanlar rahatça anlasınlar.
    Bunun sonunda kim kimden özür diler bilmem ama, bana teşekkür edeceksin.Nedenini de şimdiden söyleyeyim.Bunun sayesinde kendini disipline edecek ve kendinde bu işten çok şey öğreneceksin, benimde öğreneceğim şeyler olacaktır..
    Senden büyüğüm olarak tek ricam, şataşma ve hakaret içeren,aşağılayan tarzını bu süre içinde bir kenara bırakman..
    Kim kazanırsa kazansın insanlık kazansın.

2. The Following User Says Thank You to Traderk For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri