Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
eger vob pazartesı bu kapatıgı yerden acarsa veya ustunde ,acılısta al gelır.
Daha once yazdıgım gıbı Pazartesı acılısı bılemıyecegımzı ıcın mevcut durumda short oldugu ıcın short gırdım.
Su an ıcın her ıkı yonde dogru.
Long olanlar dusmeyecekse dogru
Short olanlar dusecekse dogru
Kapandıgı yerden acarsa long yıne dogru...
Sevgıler...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sayın HELLİM ve moderatörlerden ricamdır...
Moderatörlerimizde işlem yapmakta.. Foruma gelişimi ve bilgi aktarımı için herkes hizmet vermeye çalışmaktadır...
Seans içinde her kim olursa olsun sataşmaların veya özel kaprislerin foruma ve kişilere son derece zarar verdiğini düşünüyorum..Moderatörler de piyasayımı takib etsin sataşma yazılarınımı silmeye çalışsın? Birazda kendinizi onların yerine koymayı deneyin...
Seans sırasında birilerine sataşan olduğu takdirde derhal 2 gün istirahate çekilmesini öneriyorum...
Sataşanın kim olduğunun önemi yok bence..
Eleştiri yapılacaksa .. O kadar eleştiriye merak varsa seans bittikten sonra buyursun eleştirisini yapsın...
Burası bilginin paylaşıldığı bir forum.. Hiç kimsenin BABASININ ÇİFTLİĞİ değil...İşine gelen okur.. İşine gelmeyen okumaz...
Yazılarını okumak istemediğiniz forumda beraber olmak istemediğiniz kişi olduğu zaman yasaklı listenize alırsınız olur biter...Yazılarını saçma yada sizin tarzınıza uymadığını düşündüklerinize de aynı uygulamayı yaparsınız..
Yok ben foruma bilgi almak yada bilgi vermek için girmiyorum.. Laf olsun diye yazıp okuyorum diyorsanız.. O zaman lütfen gölge etmeyin... YETER...
sevgi saygıyla
Konu catedral tarafından (30.01.09 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir.
Çok Uzman
Çok Uzman
Vob kaç kapattı arkadaşlar (Uzlaşmayı sormuyorum) 33650 mi yoksa 33575 mi..
Zaman satış 575, günlük grafik 650 gösteriyor kapanışı...
Konu teo tarafından (30.01.09 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir.
XAUUSD!!!!! 935 üstü.nde..bum bum
BANGA mühim
Çok Uzman
arkadaşlar derinlikli matrikste grafik renklerini düşen yükselen olarak nereden ayarlıyoruz acaba?ilgilenen arkadaşa teşekkürler.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri