kısaya devam...
kısaya devam...
evet ocak bitti.. sistem;ocakta 5 kısa,3 uzun yapmış..
Dün alarak kapadılar shortladım bugün vererek kapadılar longlamak geldi içimden dowda tepkide bekliyorum bugün 8000 i kırmasınıda beklemiyorum ama yine short girdim içimdeki aYı duygusu ağır bastı işte 27000 i tekrar görme arzusundan olsa gerek
sn teo kafama takilan seyler var size fikirler sistemler yada ozelden sorabilirmiyim. olumlu anlamda tartismak icin biraz felsefi biraz realite.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Çok Uzman
onemli degil bende buradaki insalardan cok feyz aldim aliyordumda hala buradaki her degerli bireye tesekkurler.
amacim biraz daha ilerletmek su an %50 nin sutunde kesinlikle trade edebiliyorum zaten yazi tura bile %50) ya cikar ya duser ama bu kadar basit degil periodlar isin icine girince yani zaman ve beklenmeyen olaylar cikis ve dusus yuzdeleri farkli oluyor giderek karmasiklasiyor is. sn teo daha iyi bilir.(ondan coook sey ogrendim paha bicilemez biri gercekten)
dedigim gibi biraz daha iyi olabilirsem ozel bir alanda yazmak isterim anlik bu analizleri. cunku period beklemek anlamsiz perioddan bagimsiz konusmak gerekli 15 30 60 gunu beklersek bircok sey kaciyor....
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Uzman
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri